Gratis Community

IKI CAMPERTOUR

Alles Wat Je Op School Oók Had Willen Leren

De cijfers liegen er niet om, we worden alsmaar zieker, depressiever, eenzamer en we branden onszelf op. In Nederland ga je al snel bijna 20 jaar naar school, maar wat leer je nou over jezelf, je lichaam, je geest, relaties, gezondheid, passies of betekenis?

Bij Jou Op Bezoek?

Ons land kent ook veel mensen die het anders doen en die anderen inspireren en leren hoe je het optimale uit jezelf, je lichaam en leven kunt halen.

Maar wat doen zij dan anders? Wat weten zij? En wat kunnen zij jou vertellen of laten ervaren, wat weer een positieve impact heeft op jouw leven of gezondheid.

We willen met de camper langskomen om een dagdeel/dag/weekend met jou mee te lopen, zelf te ervaren, voelen en te luisteren naar jouw kennis, skills en verhaal.

Dit gaan we omzetten naar blog, video en nemen we samen een podcast op in de camper.

Ben jij een coach, guru, leraar, organiseer je vette events, retreats of workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, doe jij dingen anders die jij graag aan anderen wilt laten zien of ben je de perfecte Guide om anderen te begeleiden?

Meld je aan

Samenkomst

De corona maatregelen hebben voor velen een grote impact gehad op relaties en het samenkomen met gelijkgestemden. Het heeft voor veel verdeling en uitsluiting gezorgd, waardoor het ons super leuk lijkt om een verbindende factor te zijn.

Het idee is om twee keer per maand een openbare locatie te kiezen waar we met de camper gaan staan en we jullie uitnodigen voor een leuke middag/avond. Het liefst met de mensen erbij waar we op bezoek zijn geweest om samen zijn/haar verhaal te horen of zijn/haar kennis te ervaren.

Houd onze socials in de gaten voor exacte data en locaties.

Donaties

Wil je ons graag helpen dit project mogelijk te maken? Dan zijn we jou erg dankbaar voor je donatie. 

Ik wil doneren

Neem contact op

Heb je nog vragen over de campertour, wil je je graag aanmelden of wil je de tour sponsoren met jouw bedrijf.. neem dan contact met ons op:

Volg ons op de voet via Instagram

Wil je op de hoogte blijven van de campertour? Dan is Instagram de snelste weg. We hebben te maken met zogenoemde 'shadowbans' waardoor je er verstandig aan doet om ons 'beste vrienden' op Instagram te maken, want anders krijg je niks te zien.

Toevoegen op Instagram