Ja, ik wil starten met Plantbased Healing

 

Plantbased Healing

Activeer je diepste zelfhelende vermogen met een krachtig plantaardig dieet

 

Meteen beginnen

Plant Based Healing start weer over:

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Activeer je zelfhelend vermogen

We leven in een wereld waarin we geleerd hebben dat we naar de dokter gaan als we ziek zijn en waar een pilletje of een prik gelijk staat aan gezond blijven. Maar wat als een arts je vertelt dat je niet meer beter wordt, dat je met je klachten moet leren leven of dat het tussen je oren zit? Op dat moment voelde je je ongetwijfeld verloren en ben je op zoek gegaan naar andere geneeswijzen.

Wat je niet verteld wordt is dat jouw lichaam zelf in staat is om te helen, maar dat dit vermogen vaak geblokkeerd is geraakt. Daarom zul je het zelfgenezend vermogen van je lichaam moeten aanspreken om je klachten aanzienlijk te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen.

Plantbased Healing

Of je nu te maken hebt met onbegrepen klachten of gediagnosticeerd wordt met een chronische ziekte, de kans is groot dat je meer vragen hebt dan antwoorden. Een arts geeft je wellicht medicatie of een behandeling om de symptomen te bestrijden, maar de oorzaak wordt zelden aangepakt. Wanneer het niet aanslaat of wanneer je wilt kijken naar andere oplossingen, loop je al snel tegen een muur aan. Hierdoor leef je nu waarschijnlijk met de opvatting dat je maar moet leren leven met je klachten en dat het nooit meer beter wordt.

Wij liepen tegen diezelfde muur aan. Vastbesloten om tegen de verwachtingen in te kunnen herstellen, gingen we op zoek naar antwoorden. We probeerden de meest uiteenlopende alternatieve geneeswijzen en diëten uit: van eliminatiedieet tot keto. In onze zoektocht kwamen we erachter dat er bepaalde wetmatigheden gelden voor iedereen als het aankomt op het aanspreken van ons zelfhelend vermogen. Die antwoorden hebben we gevonden in een wholefood plantbased dieet.

Al deze kennis hebben we in dit programma gegoten, zodat jij ook kunt leren hoe je jouw zelfhelend vermogen volledig kunt benutten.

Ja, dit wil ik leren

"Plant Based Healing is een cursus vanuit ervaringsdeskundigheid"

"Dimphy en Wynke zijn echte wegwijzers. Hun zelfgeschreven lesmateriaal is duidelijk, maar vooral ook inspirerend. Het is met name een programma voor iedereen die écht goed voor zijn lichaam wil zorgen. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!"

Els - oud-deelneemster

Jouw Plantbased Healing Guides

Dimphy v.d. Molengraft

Van jongs af aan was ik al een zorgenkindje. Uitslag, allergie en uitdroging waren mij niet vreemd. Naarmate ik ouder werd kwam daar diagnose op diagnose bij: Hashimoto, IBS, HS, PCOS, heftige allergische reacties, pijn en vermoeidheid. Het werd steeds moeilijker om mijn passie voor muziek te volgen en ik kwam steeds meer op bed te liggen.

Na jaren eigen zoekwerk kwam daar dan uiteindelijk de diagnose die alles verklaarde: POTS (dysautonomie). Een aandoening waarbij de autonome zenuwen kapot gaan, wat zorgt voor een ontregelde hartslag, ademhaling, spijsvertering, noem het maar op.

Het ging steeds slechter met me en er mij werd verteld dat ik beter in een rolstoel kon gaan zitten, wilde ik nog ergens naartoe kunnen. Op dat moment was zitten namelijk al een uitdaging geworden. Lopen of staan was voor mij als een marathon rennen.

Toch voelde ik diep in mijn kern dat het mijn doel was om mezelf hier weer uit krijgen. Diep vanbinnen dat dit mogelijk was, maar hoe? Het kostte me 9 jaar aan zelfstudie naar de genezende werking van voeding, tienduizenden euro’s aan privé-consults, en tientallen healingmethodes. Nu ben ik beter dan ooit tevoren. Het is nu mijn passie om mensen terug in hun kracht te zetten, met tools waarvan ik zelf heb ondervonden dat ze werken.

Wynke Haanstra

In mijn tienerjaren begon het al met hevige menstruatiepijn, darmproblemen (IBS) en chronische constipatie. Daarnaast had ik veel last van koortslippen, gordelroos en hoofdpijn. Later kwamen daar TMJ, migraine en acne bij. Toen ik eind twintig was, kreeg ik mijn eerste colitis ulcerosa ‘flare up’ en uiteindelijk bleek ik ook een traagwerkende schildklier (hypothyreoidie) te hebben. Op mijn 32ste werd ik zo ziek van mijn darmontsteking dat ik maanden mijn bed niet meer uit kon en mijn familie mij moest verzorgen.

Ik was al jaren op zoek naar verlichting van mijn klachten in zowel de reguliere als alternatieve wereld. Ik probeerde homeopathie, Chinese geneeskunde, Ayurveda, allergie- en bloedtesten, bepaalde diëten en zelf-experimenteren met voeding.

Op soms wat tijdelijke verlichting na werkte niets permanent en kreeg ik door de jaren heen alleen maar meer klachten. Op het moment dat ik min of meer gedwongen werd in het ziekenhuis om mijn immuunsysteem voor de rest van mijn leven plat te leggen met zware medicijnen, kreeg mijn zus een tip van een arts. Een vrij strikt wholefood plantbased dieet met een aantal specifieke do’s en don’ts. Genezen gaat niet in een dag, maar ik heb zo goed als al mijn klachten kunnen genezen in een tijdsframe van tussen de vijf weken en anderhalf jaar. Ik durf hardop te zeggen dat het fysiek en mentaal beter met me gaat dan in de afgelopen 20 jaar. Het is mijn doel om deze kennis door te geven om jouw leven beter te maken.

Hoe ziet het programma eruit?

De volgende thema's komen aan bod:

Het zelfhelend vermogen

We gaan in op de vraag waarom veel mensen zieker zijn dan ooit tevoren, we leren je wat een plantaardige leefstijl jou kan brengen en hoe je hiermee je zelfhelend vermogen kunt activeren. We vertellen je wat je - zelfs binnen een plantaardige leefstijl - beter niet kunt eten en wat je in mate of juist in overvloed kunt eten en waarom.

Voeding en beweging

We gaan in op de bijnieren en waarom het zo belangrijk is voor je bijnieren om regelmatig iets (kleins) te eten. Ook hebben we het over proteïne, sporten en tekorten. Eén van de meest gestelde vragen aan mensen die plantaardig eten, is: "krijg je wel genoeg eiwitten binnen?".  We leggen je niet alleen hoe dit zit, we gaan het je ook bewijzen.

Het sociale aspect

We gaan in op het sociale aspect rondom eten en drinken en hoe dit het sociale aspect in jouw leven kan beïnvloeden door het maken van andere keuzes. De emotionele impact hiervan kan groot zijn, maar we leren je hoe je dat kunt beperken. Ook laten we je zien hoe je op een gezonde manier nog steeds de show kunt stelen op borrels, verjaardagen en feestdagen.

De detoxpiramide

We nemen je mee in de twaalf verschillende lagen van detox en laten je zien hoe je zelf de beste keuzes kunt maken voor jezelf en hoe je detox kunt versnellen en vertragen. Je leert meer je over de vier detoxpaden die je bezit en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken. 

De emotionele kant van detoxen

Als je gaat ontgiften, is dat niet enkel een lichamelijk proces. Alleen al ziek worden of last hebben van een symptoom kan een uitdaging zijn voor je emotionele gesteldheid. We zullen je helpen met het herkennen van de emotionele detox. Je leert hoe je om kunt gaan met emoties die naar boven komen en hoe je ook op het gebied van emotionele gezondheid jezelf kunt helpen.

Acute infecties

Supplementen en ondersteunende middelen bij acute infecties. Je krijgt speciale tips en tricks over wat de doen bij acute ziekte, zodat je jezelf en je naasten het beste kunt leren beschermen. Ook beantwoorden we veelgestelde vragen.

 

In het Plantbased Healing programma leer je:

 

 • hoe je naar de kern van de oorzaak van ziekte kunt gaan
 • dat je lichaam altijd vóór je werkt
 • waarom de auto-immuuntheorie niet meer is dan een theorie
 • dé dagelijkse ochtendroutine om je dag goed mee te beginnen
 • hoe je zelf plantaardige dagmenu's kunt samenstellen
 • hoe je vrienden omver kunt blazen met heerlijke en verantwoorde recepten voor feestjes
 • welke technieken je kunt gebruiken om om te gaan met emoties en trauma's
 • hoe je een detox kunt vertragen of versnellen
 • welke supplementen je kunt toevoegen voor sneller herstel
Ja, dit wil ik leren

"Deze leefstijl is veel leuker!"

Dit programma heeft mijn leven volledig en ten goede veranderd. De kennis van Wynke en Dimphy is een compleet verhaal. Het is stap voor stap opgebouwd zodat je niet overweldigd wordt door alle veranderingen die je gaan toepassen. Ik kan het 100% aanbevelen en ik zal nooit meer teruggaan naar mijn 'oude' levensstijl. Deze levensstijl is veel leuker :) 

Robin - oud-deelneemster

Wekelijkse content

Om je niet te overspoelen met informatie, krijg je elke week toegang tot een nieuwe module die jou iets leert over het activeren van je zelfhelend vermogen door middel van plantaardige voeding. Stapje voor stapje word je meegenomen in de wereld van helen en detoxen. Zowel fysiek als emotioneel.

Community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de community waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw resultaten sterk ten goede komt. We doen dit samen.

Ondersteuning

Ook al is de inhoud van de cursus voor iedereen toepasbaar, jouw startpunt is uniek. Wij begeleiden je in jouw proces, zodat je na 8 weken de tools in handen hebt waar je de rest van je leven van kunt profiteren. Daarom doen we om de week een live Q&A-sessie waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Bij het programma krijg je ook de volgende bonussen

 

4 live Q&A's

Om de week sluiten we de module af met een live Q&A waarbij we dieper ingaan op jouw vragen en je persoonlijk begeleiden. Al deze sessies worden opgenomen zodat je ze later terug kunt kijken.

40 recepten en checklists

Je ontvangt 40 heerlijke plantaardige recepten en een lijst met verschillende tussendoortjes. Daarnaast ontvang je een checklist voor je voorraadkast en tools voor emotionele ondersteuning.

Plantbased Healing community

In deze groep met alle deelnemers aan het programma kun je terecht voor ondersteuning, het uitwisselen van ervaringen en het stellen van al je vragen.

Activeer je zelfhelend vermogen

De volgende ronde van Plant Based Healing gaat alweer bijna van start. Er zijn nog een aantal plekken vrij..

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Aanmelden!

Plant Based Healing Programma - Ons Aanbod

Leer in 8 weken hoe jouw diepste zelfhelend vermogen kunt activeren en hoe je krachtigste emotioneel en fysieke ontgifting processen op gang kunt brengen. Bij het programma onder begeleiding van twee guides krijg je:

 • toegang tot 8 weken aan exclusieve content
 • toegang tot de IKI community
 • 4 live Q&A sessies met de guides, inclusief persoonlijke support
 • 40 recepten, een voorraadkastlijst en tools voor emotionele ondersteuning

599 euro

447 euro

 • toegang tot 8 weken aan exclusieve content
 • toegang tot de IKI community
 • 4 live Q&A sessies met de guides, inclusief persoonlijke support
 • 40 recepten, een voorraadkastlijst en tools voor emotionele ondersteuning

599 euro

447 euro

Direct Aanmelden

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet.

(Geldig tot drie weken na aanschaf. Reservering is niet terug te vorderen.)

 "Plant Based healing is iets voor het leven!"

De plantbased cursus heeft mij inzicht gegeven in de MM-methode. Ik was al langer in het bezit van twee Medical Medium boeken. Veel info, eigenlijk teveel om er iets van een plan uit te halen. Op het moment dat de plantbased healing cursus voorbijkwam heb ik geen moment getwijfeld. Wynke en Dimphy brengen in behapbare brokjes de info over samen met de zoomsessies waar je alle vragen kwijt kan. Erg prettig! En altijd een antwoord en ondersteuning. Iets voor het leven.

Anita - oud-deelneemster

Veel gestelde vragen

Ben je klaar om je zelfhelend vermogen te activeren?

 

 

Ja ik ben er klaar voor!