Ja, ik wil starten met Rebirth

 

 

Rebirth

Een optimale start voor je ongeboren kindje

 

Meteen beginnen

De volgende ronde van Rebirt start over:

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Optimaliseer de gezondheid van jouw kindje tijdens je zwangerschap

 

Je vrouwelijk lichaam zit krachtig in elkaar en onder de juiste omstandigheden heb je alles in huis om een prachtig nieuw leven op aarde te zetten.

De verloskundige wijst ons op het vermijden van giftige stoffen, zoals alcohol, tabak, drugs en bepaalde voedingsmiddelen. En ook dat je extra ondersteuning kunt halen uit supplementen. Maar er is veel meer dat je kunt doen tijdens je zwangerschap om de gezondheid van jouw kindje te optimaliseren.

Dagelijks worden we  overspoeld met informatie en adviezen, maar waar hebben jij en je kindje nou echt baat bij? Het probleem zit dus niet in het feit dat je niet de ideale omstandigheden wil creëren, maar in dat je gewoonweg niet de juiste informatie en ondersteuning tot je beschikking hebt.

Je zwangerschap is de allereerste gelegenheid om je kindje de best mogelijk kans te geven op een goede start. In dit programma leer je hoe je het uiterlijk, de intelligentie, het atletische vermogen en de gezondheid van jouw ongeboren kindje positief kunt beïnvloeden.

Alles wat je denkt, drinkt, ademt, doet, eet, voelt en ervaart heeft invloed op je ongeboren kindje

 

Het is een oude opvatting dat onze genen en die van onze kinderen in steen geschreven staan. De wetenschap van de epigenetica toont aan dat onze genen een dynamisch mechanisme zijn, dat constant leert en zich aanpast aan de omgeving. Dit betekent dat wij hier 100% controle over kunnen hebben.

Dit principe is de basis voor het Rebirth programma. Je leert dat je de ontwikkeling en de gezondheid van je kindje kunt sturen door de juiste omstandigheden te creëren. De sleutel hiertoe is de juiste leefstijl. Dit is alles wat je denkt, drinkt, ademt, doet, eet, voelt en ervaart.

 

Ja ik wil dit leren!

Jouw Rebirth Guide

Sandra Bosma

Tijdens mijn zwangerschappen heb ik mij meerdere malen de vraag gesteld: "Zou ik niet veel meer kunnen doen voor mijn kindje?". En achteraf gezien, bleek dat het geval. Inmiddels weet ik dat je het lichaam van de vrouw tijdens zwangerschap op talloze manieren kan (en moet!) ondersteunen. De mogelijkheden zijn zo groot dat ik niet kan wachten om ze met je te delen.

Vol met vragen door mijn eigen zwangerschappen ben ik dieper gaan onderzoeken wat wij als moeders kunnen betekenen voor de optimale groei van ons kleintje.

Zelf had ik zo graag meer ondersteuning gewild tijdens mijn zwangerschap of handvatten gehad om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Daarom heb ik alles op alles gezet om vanuit de epigenetica en de orthomoleculaire voedingsleer een zwangerschapsprogramma te maken dat je van A-Z begeleidt richting de kennis en kunde die ik toentertijd heb gemist

Je zwangerschap is de allereerste gelegenheid om je kindje de best mogelijke kans te geven op een succesvolle geboorte en zorgeloze toekomst. Ik leer je met plezier hoe je deze kans met beide handen aanpakt.

In het Rebirth programma leer je:

 

 • Hoe leefstijl en omgevingsfactoren invloed hebben op de ontwikkeling van jouw kindje
 • Wat je wél en niet moet eten voor genetische optimalisatie van je kindje
 • Hoe je tijdens zwangerschap een veilige en voedzame omgeving creëert voor je kindje
 • Hoe je je kindje kunt beschermen tegen onze giftige en vervuilde omgeving
 • Hoe je op een natuurlijke manier zwangerschapskwaaltjes kunt verlichten 
 • Hoe je jezelf en je kindje extra kunt ondersteunen tijdens de zwangerschap
 • Hoe je je kindje ook na de zwangerschap een vliegende start kunt bieden
 • Hoe je al deze principes kunt toepassen op jouw eigen gezondheid en op die van je gezin
Ja dit wil ik leren!

Wekelijkse content

Elke elke week krijg je toegang tot nieuwe hoofdstukken. Het programma is opgebouwd aan de hand van een logische structuur, zodat jij maximaal resultaat kunt behalen. Aan het eind van elk hoofdstuk krijg je een samenvatting van de belangrijkste punten en een concreet stappenplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de community met de andere deelnemers van dit programma waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. Je staat er dus niet alleen voor.

Ondersteuning

Ook al is het doel om de ideale omstandigheden te creëren tijdens de zwangerschap, jouw gezondheid en situatie zijn uniek. Daarom zal ik je zo goed mogelijk begeleiden bij je persoonlijke wensen, zodat je na deze 6 weken genoeg handvatten hebt om de rest van je leven te profiteren. Daarom zijn er slechts 10 plekken beschikbaar in dit programma.

Hoe ziet het programma eruit?

De inhoud van de 6 modules

Module 1 - Terug naar de basis

De vrouw is van nature gemaakt om een kindje te dragen en te baren. Door ons moderne en stressvolle leven zijn we over het algemeen ver afgedreven van die natuur. Daarom is het belangrijk om eerst terug te gaan naar de basis om zo het lichaam van de moeder de kracht en de rust te geven om een prachtig kindje op de wereld te zetten.

Module 2 - Tips en tricks bij zwangerschapskwaaltjes

Een zwangerschap is het mooiste wat er is, maar helaas hebben vele vrouwen ook last van verschillende zwangerschapskwaaltjes. In deze module gaan we kijken hoe je deze problemen zo veel mogelijk voorkomt of verlicht.

Module 3 - Ondersteun je lichaam

De groei en ontwikkeling van je kindje is een eindeloos complex proces. Er zijn talloze bouwstoffen, vitaminen, eiwitten en hulpstoffen nodig om alles op zijn plek te laten vallen. Het is jouw taak om al deze materialen aan te leveren. Vervolgens regelt de intelligente natuur de rest.

Module 4 - Bescherm moeder en kind

Naast dat je goed wilt kijken wat je wél binnen krijgt voor optimale groei en ontwikkeling, is het minstens zo belangrijk om te kijken naar wat je NIET binnen wilt krijgen. Stress en schade voor jou en je kleintje liggen overal op de loer in deze vervuilde, vergiftigde en bewerkte omgeving. Gelukkig kan je je op allerlei manieren wapenen.

Module 5 - Extra ondersteuning en suppletie

Waar we vroeger mee gingen op het ritme van de natuur en zwanger werden op het moment dat de aarde in bloei stond, is dit tegenwoordig al lang niet meer het geval. Bovendien behandelen we deze natuur zo slecht, dat we niet meer in staat zijn voldoende nutriënten en bouwstoffen te verzamelen via conventionele voeding. Dit gat gaan we opvangen met extra support en suppletie.

Module 6 - Vliegende start na de zwangerschap

Het programma begeleidt je niet alleen van A-Z tijdens je zwangerschap, maar ook daarna. Deze module gaat over zo goed mogelijk herstellen en de juiste leefstijl vast te houden. Zo geef je niet alleen je kleine een perfecte start, maar zorg je ook voor optimale gezondheid voor jezelf en de rest van je gezin.

Bij het programma krijg je ook de volgende bonussen

 

Verdiepende hoofdstukken

Denk aan onderwerpen als: borstvoeding en de bekkenbodem, grounding, intermittent fasting, het microbioom en terug naar je natuurlijke gewicht. 

Productenlijst

Je krijgt toegang tot onze lijst met 'veilige' supermarktproducten, cosmetica, huishoudproducten en goede adressen om onbewerkte voeding te halen.

Online meetings

We houden live (online) meetings om ervaringen te delen en de voortgang te bespreken. Deze zullen worden opgenomen, zodat je ze altijd terug kunt kijken.

Optimale start voor je baby

Er zijn slechts 10 plekken beschikbaar binnen het programma en de eerstvolgende groep start over:

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Ik meld me aan

Het Rebirth Programma

Leer in 6 weken, in slechts 20 minuten per dag, hoe je tijdens je zwangerschap de optimale basis legt voor de gezondheid van je kindje. Hiermee doe je er niet alleen alles aan om je kleintje een zo goed mogelijke start te geven, maar leer je ook nog eens controle te nemen over je eigen gezondheid en over die van de rest van je gezin.

Je krijgt hierbij: 

 

 • Toegang tot 6 modules aan waardevolle content
 • Toegang tot de IKI community
 • Toegang tot een WhatsApp groep met gelijkgestemde zwangere vrouwen
 • Professionele begeleiding van de Guide

430 euro

297 euro

Ja ik ben er klaar voor

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet.

(Geldig tot drie weken na aanschaf)

Veel gestelde vragen

Klaar om je kindje een optimale start te geven?

 

 

Ja, ik ben er klaar voor!