Ja, ik wil de Weight Loss Blueprint

Weight Loss Blueprint

Meer energie, effectieve vetverbranding en blijvend gewichtsverlies

 

Meteen beginnen

 

Weight Loss Blueprint

Meer energie, effectieve vetverbranding en blijvend gewichtsverlies

Meteen beginnen

Zit je met deze vragen?

 • Heb ik te weinig doorzettingsvermogen?
 • Heb ik misschien de verkeerde genen?
 • Is slank en sportief zijn wel voor mij weggelegd?

Laten we je dan meteen vertellen dat het probleem nooit bij jou ligt. Hoogstens bij je omgeving!

Overgewicht is niets anders dan een overschot aan opgeslagen brandstof waar je lichaam niets mee kan. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste signalen om je vetverbranding weer terug op gang te brengen. Meestal zoeken we de oplossing in minder eten en meer bewegen. Bijna nooit levert dit het verwachte duurzame resultaat op. Dit is het teken dat je de verkeerde aanpak hanteert.

Tijdens The Weight Loss BluePrint gaan we het radicaal anders doen door nu eens goed te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft. We gaan er eerst voor zorgen dat je van binnen in balans raakt voordat we gaan kijken naar uiterlijk en prestaties. Als we dit punt bereikt hebben, dan is een blijvend gezond gewicht en meer energie het natuurlijke gevolg. Zonder dat we ook maar één keer op de weegschaal hoeven staan of onze calorieën hoeven tellen.

De sleutel tot een gezond energiemetabolisme is je vermogen om effectief vet te verbranden. Dit is exact wat we je gaan leren tijdens de Weight Loss BluePrint!

Jouw Weight Loss Blueprint Guides

Jorn Bosma

"Ik had echt alles geprobeerd', dacht ik, maar nooit was de puzzel compleet. Ik bleef worstelen met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeur schommelingen. Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn genen niet in steen geschreven staan, maar dat ik juist 100% controle heb over hoe mijn genen zich gedragen".

 

 

 


Lars van den Nieuwenhoff

"Tijdens mijn studiejaren in de Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde kwam ik voor het eerst in aanraking met de enorme kracht van het lichaam. Helaas wordt hier in de reguliere geneeskunde minimaal gebruik van gemaakt. Het is mijn doel om mensen controle te laten ervaren over hun gezondheid zonder medicatie en ingrijpende behandelingen".

Jorn Bosma

"Ik had echt alles geprobeerd', dacht ik, maar nooit was de puzzel compleet. Ik bleef worstelen met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeur schommelingen. Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn genen niet in steen geschreven staan, maar dat ik juist 100% controle heb over hoe mijn genen zich gedragen".

Lars van den Nieuwenhoff

"Tijdens mijn studiejaren in de Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde kwam ik voor het eerst in aanraking met de enorme kracht van het lichaam. Helaas wordt hier in de reguliere geneeskunde minimaal gebruik van gemaakt. Het is mijn doel om mensen controle te laten ervaren over hun gezondheid zonder medicatie en ingrijpende behandelingen".

Met de Weight Loss Blueprint krijg je:

 • bakken met levensenergie
 • een blijvend gezond gewicht
 • grip op je "lekkere trek"
 • minder (onweerstaanbare) honger
 • betere concentratie
 • minder humeurschommelingen
 • betere slaap en word je uitgerust wakker
Ja, dit wil ik ook!

Wauw! Dat dit niet als basis in de biologieboeken staat, is eigenlijk een schande

"In deze cursus leer je niet alleen verantwoorde keuzes te maken qua voeding, je leert ook hoe het komt dat de processen op celniveau worden verstoord en hoe je deze zelf kunt herstellen voor een duurzame gezondheid! Je blijft ook na de cursus toegang houden tot het platform, zodat je alles nog eens kunt terug lezen. De coaches zijn erg toegankelijk en gemotiveerd om je helpen! 'Samen op weg naar een betere gezondheid', maar dan van binnenuit! We overleven als mensheid niet voor niets zolang, sinds de oertijd!"

Malou Vermeij

Diepgaande content

Je ontvangt de complete methode van de Weight Loss Blueprint, boordevol diepgaande stof hoe je jouw lichaam de juiste signalen kunt geven om eindelijk jouw vetcellen te ontgrendelen en je metabolisme op te schalen.

Bruisende community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de community waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw resultaten sterk ten goede komt. We doen dit samen.

Ondersteuning

Jouw startpunt is uniek. Onze prioriteit ligt bij het bieden van controle over je eigen situatie en gezondheid. Daarom kun je altijd bij ons terecht met je persoonlijke vragen.  

De 4 fasen van The Weight Loss Blueprint

De inhoud van de modules

Week 1 - Ontgrendel de vetcel

Je kunt proberen af te vallen door een energietekort te creëren, maar als je vervolgens niet in staat bent om deze energie uit je vetcellen te halen, dan val je nog niet af en voel je je juist waardeloos, moe en chagrijnig. Bovendien maak je het jezelf zo onnodig moeilijk...

Daarom beginnen we met het ontgrendelen van de vergeten energiebron: de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken. 

Week 2 - Versnel je metabolisme

Wanneer je toegang hebt tot de grote hoeveelheid energie in je vetcellen is het tijd om je metabolisme op te schalen. Dit doen we door de laatste remmen er af te halen (ontsteking, insuline, stress etc), waardoor je vet ook daadwerkelijk in een rap tempo kunt gaan verbranden. 

Voor deze versnelling gaan we op zoek naar een aantal extra sterke signalen. Deze kunnen we nu ook daadwerkelijk effectief toedienen omdat je nu veel meer energie hebt vanuit je vetcellen,

Week 3 - Stimuleer metabole flexibiliteit

Je verbrandt nu effectief vet en voelt ook de energie die je hiervoor terug krijgt. Langzaam ga je naar je natuurlijke gewicht, dus nu is het zaak om de stok achter de deur te plaatsen.

We introduceren verschillende methoden die we in gaan zetten om te zorgen dat je voor altijd en zonder extra moeite op je natuurlijke gewicht blijft. 

Een belangrijk onderdeel hierin is metabole flexibiliteit. Hierdoor is je lichaam altijd en overal in staat om over te schakelen op vetverbranding. Omdat vet de meest duurzame brandstof is voor je lichaam heb je dus altijd een stabiele energievoorraad en ben je niet meer afhankelijk van snacks of tussendoortjes.

Conclusie: Je bent vrij van zorgen over je Gewicht en Energiepeil.

Week 4 - Leren luisteren, interpreteren en bijsturen

Deze laatste fase kun je zien als de puntjes op de 'i'. We gaan er namelijk voor zorgen dat je alle geleerde tools op een veilige en duurzame manier zelfstandig kunt blijven inzetten na het programma.

Een belangrijk onderdeel hiervan is leren luisteren naar je eigen lichaam en het interpreteren van haar signalen. Zo leer je beter herkennen wat je lichaam op welk moment nodig heeft waardoor je vanuit rust en vertrouwen door kunt gaan.

 

Bij het programma krijg je ook de volgende bonussen

 

Bonusmodule

In de verdiepende bonusmodule komen de volgende aan bod: de complete intermittent fasting guide, met een hoofdstuk gewijd aan vrouwen en slaap-optimalisatie.

Schema's en guidelines

Je krijgt toegang tot een handige productenlijst met de IkiGuides-proof producten: veilige/schone producten voor dagelijks gebruik.

Toegang tot de community

In deze groep met alle deelnemers aan het programma delen we regelmatig interessante wetenschappelijke ontwikkelingen en toepasselijke informatie.

Weight Loss Blueprint - Deel 1 & 2

 

Een slank iemand draagt al snel 100.000 kcal aan brandstof met zich mee in zijn vetcellen: een goudmijn aan energie! Daarnaast is vet de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken. Helaas zorgt onze Westerse levensstijl ervoor dat onze vetcellen grotendeels geblokkeerd zijn, door o.a. stress, ontsteking en insuline. Bakken met extra levensenergie, maar je valt ook nog eens af en blijft moeiteloos op je natuurlijke gewicht. Stel je eens voor wat er gebeurt als je wél volledige toegang hebt tot al deze brandstof.

Je krijgt bij dit programma:

 • toegang tot dé complete methode voor meer energie en blijvend gewichtsverlies zonder roofbouw op je lichaam te plegen
 • professionele begeleiding
 • toegang tot de Iki Community
 • een compleet voedingsschema, beweegplan 
 • de IkiGuides-proof productenlijst

297 euro 

147 euro

Ik ben klaar voor blijvend resultaat!

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet.

(Geldig tot drie weken na aanschaf)

Veel gestelde vragen