top of page

Voel je je vaak futloos, in een sleur, overbelast, last van pijntjes en klachten? Je weet dat je veel meer uit jezelf kunt halen, maar voelt je alleen op deze weg en weet niet waar je moet beginnen?

Laat ons je helpen weer vitaal & energiek te voelen met vertrouwen in jezelf, je lichaam en de toekomst. En voeg je bij een groeiende community mensen die streven naar optimale gezondheid, vitaliteit, grenzen verleggen en de verbinding zoeken met gelijkgestemden.

Ontvang alvast een gratis ebook over hoe je lichaam samenwerkt met alles om je heen en hoe je jezelf weer kunt aansluiten op deze natuurlijke smartgrid van onbeperkte energie, zonder strenge diëten of restricties.

WELKOM BIJ ONZE ONLINE COMMUNITY WAAR WE GEZONDHEIDSKLACHTEN OPLOSSEN EN ONTDEKKEN WAAR ONS LICHAAM TOE IN STAAT IS VOOR MEER ENERGIE EN VITALITEIT IN NEDERLAND

iki Guides

Wij zijn Lars & Jorn en inmiddels hebben we al meer dan 6800 mensen mogen begeleiden op hun weg naar meer vitaliteit en gezondheid. 

Jorn kampte in zijn schooljaren met veel, inmiddels standaard, gezondheidsklachten zoals overgewicht, acné, energie gebrek, dopamine verslaving en soberheid met de gedachte dat hij studeerde en werkte om het  schoolvoorbeeld van de ratrace te zijn.

Inmiddels 15 jaar van onderzoek, experimenten en studies later kon hij maar één conclusie trekken; 'wow waarom leren we hier niks over op school, want de meeste klachten zijn te voorkomen en zelf te verhelpen zonder farmaceutische drugs'. 

Lars was na zijn studie Geneeskunde werkzaam in het ziekenhuis, waar hij onder grote tijdsdruk weinig tijd kreeg om met patiënten op zoek te gaan naar de ware oorzaak en duurzame oplossingen.

Hij maakte een carrière switch, zodat hij met zijn vracht aan kennis kon proberen de druk op de zorg te verlagen. 

Inmiddels zijn we niet alleen preventief bezig, maar hebben we een community van mensen om ons heen gebouwd die niet alleen 'niet-ziek' willen zijn, maar ontdekken waar hun lichaam nog meer toe in staat is.

Bekijk hieronder snel hoe we jou kunnen helpen aan meer energie, gezondheid en vitaliteit.

Je weet dat je meer in je hebt, maar loopt vast..

Wij bieden in onze trajecten échte educatie gebaseerd op bewezen principes en systemen. Niet blindelings iets volgen, maar begrijpen waarom je iets wel of niet moet doen, wat je kan doen en hoe dit het beste past in jouw unieke situatie. Zodat je hier de rest van je leven profijt van blijft houden.

jorn missie ikiguides.jpg

iki BODY

Energie & Vitaliteit

Geen party tricks of kant-en-klaar maaltijden, maar échte educatie over hoe je lichaam samenwerkt met jouw leefomgeving. Leer hoe je controle over je genen en gewicht kunt krijgen en profiteer de rest van je leven van energie & vitaliteit. 

Inhoud van de Masterclass.jpg

iki MIND

Focus & Geluk

Leer hoe je je brein en innerlijke rust kunt verbeteren voor focus, drive, mentale energie en geluk met eenvoudige veranderingen rondom dopamine en je relatie met natuurlijke elementen zoals (zon)licht, adem en koude.

Noa-website.png

iki NEW LIFE

Zwangerschap

De zwangerschaps wereld is bij uitstek gericht op angst, worst case scenario's en inspelen op de emoties van ouders die het beste voor hun kind willen. Leer hoe je met (zelf) vertrouwen je kind de beste start op deze wereld kunt geven.

iki Community

Onze missie is het samenbrengen van mensen die in tijden van achteruithollende gezondheid, samenleving op schermen, kunstmatige intelligentie en toenemende overheidsbemoeienis het collectieve energieveld willen verhogen door een inspiratiebron van energie & vitaliteit te zijn.
 

In combinatie met een nieuwsgierige en avontuurlijke mindset om de human experience te vergroten met het streven naar optimale gezondheid, grenzen verleggen en de verbinding zoeken met jezelf en anderen.

We organiseren online masterclasses, challenges, experimenten, bijeenkomsten, lezingen, trainingen en retreats. Je kunt op ons platform in contact komen met gelijkgestemden om ook offline te verbinden.

GESPOT BIJ

OERsterk-Podcast-met-Richard-de-Leth-en-Jorn-Bosma-Lars-van-Den-Nieuwenhoff.jpeg

OERSTERK

Schermafbeelding 2024-02-23 om 16.37.00.png
Lars.jpeg

BARBERIO

KUKURU

WAT ANDEREN ZEGGEN

alexandra review ikiguides.png

Alexandra Poldervaart-Jacobs

Alles wat je zelf op school had willen leren, alles wat we nu in het kader van 'echte gezondheid' (want wat is dat nu eigenlijk?) zouden moeten willen weten en alles wat ik mijn kinderen gun om als voorbeeld mee te krijgen verpakt door 2 jonge ondernemers met een gouden verbindend hart voor ons.. de mens.

iki Retreats

Kom op een van onze live dagen en leer en ervaar hoe je zelf de controle over je gezondheid, vitaliteit en energie kunt nemen. Verleg je grenzen, ervaar hoe je direct verschil kan maken, verbind met jezelf en gelijkgestemden in een propvolle dag op een schitterende locatie.

REVIEWS

Verzameling reviews die we hebben ontvangen via verschillende kanalen zoals mail, Google, feedback formulieren, Instagram of Whatsapp.

Zonsondergang in het bos

Meld je aan voor de IKIGUIDES NIEUWSBRIEF

Zo houden we je eens in de zoveel tijd (we houden zelf ook niet van spam...) op de hoogte van onze aanbiedingen, workshops, events en andere toekomstplannen. 

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page