top of page

Onze IkiGai

In onze snelle en moderne maatschappij ligt een ongezond, doelloos en geïsoleerd leven steeds dichter op de loer.

Het besef van onze IkiGai ontbreekt...

Dit is enorm zonde, want juist door het pad van jouw IkiGai te bewandelen, met alle ervaringen, beproevingen en overwinningen die daarbij horen, krijgt het leven een diepere laag van betekenis en zingeving.

Je IkiGai maakt je mens!

Dit is exact de reden waarom wij iedere dag weer opstaan om jou te helpen je IkiGai te leven.

IKI-

IkiGai - 生き甲斐

[ee-kee-gahy] noun · Japanese

"IkiGai is een Japans begrip dat verwijst naar dé reden dat je iedere dag weer gemotiveerd te lijf gaat. Iedereen heeft een IkiGai, maar het vinden hiervan is een proces van persoonlijke ontwikkeling.

Toch is het juist deze zoektocht die het leven een onuitputbare bron van waarde en inspiratie maakt."

-GUIDES

Guide

[ˈɡaɪd] noun · English

Een guide (gids) is iemand die anderen helpt om op hun plaats van bestemming te komen.

Ook is een goede gids in staat om je de oneindige verscheidenheid aan mogelijkheden op de reis te laten zien.

jorn en lars ikiguides over ons.png

GIDS NAAR EEN INSPIREREND, BETEKENISVOL EN DANKBAAR LEVEN!

JORN BOSMA & LARS VAN DEN NIEUWENHOFF

IkiGuides begon voor ons puur als platform voor het delen van kennis over voeding, beweging en leefstijl, maar al snel kwamen we erachter dat gezondheid véél meer omhelst dan dat.

Om iedere dag met frisse zin op te staan, moet je niet alleen fysiek gezond zijn. Je moet vooral ook een drijfveer hebben om gezond te willen zijn!

Of dit nou je gezin, je droombaan, reizen, de voetbalclub of je kleinkind is. Zolang er maar een hoger doel is waar je iedere dag ten volste voor wilt leven.

Op deze manier is je IkiGai de ultieme motivatie voor een inspirerend, betekenisvol en dankbaar leven.

Jorn bosma epigenetica blueprint_edited.jpg

Jorn Bosma - Founder

We worden allemaal geboren met een lichaam dat bol staat van hypermoderne technologie. Helaas leren we niet meer hoe we maximaal gebruik kunnen maken van ons natuurlijke, adaptieve en zelfhelende vermogen.


Door de extreme zoektocht naar comfort, zekerheid, hygiëne en innovatie worden we alsmaar afhankelijker van externe elementen. De ontwikkelingspotentie van ons brein en lichaam is daardoor naar de achtergrond verdwenen met als gevolg dat we als samenleving steeds zwakker, zieker en ongelukkiger zijn.

Met IkiGuides willen wij positieve verandering op een presenteerblaadje aanbieden. Wij zijn het verbindende platform voor mensen die op zoek zijn naar meer betekenis, geluk en gezondheid.

Lars_studiostoks-7.jpg

Lars van den Nieuwenhoff - Cofounder

Tijdens mijn studie Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen kwam ik er achter dat onze gezondheidszorg gek genoeg niet is gericht op langdurige gezondheid. Daarom koos ik na mijn studie voor gezondheid vanuit een hollistische benadering. 

 

Op dit pad was ik vrij om anderen te laten zien dat gezondheid veel meer is dan enkel “niet ziek” worden. Ook was dit het pad dat me tot IkiGuides leidde.

Ik ben ervan overtuigd dat in ieders blauwdruk de potentie ligt om fysiek, mentaal en spiritueel te floreren. Aan de hand van het werk dat we met IkiGuides doen, gaan we je dit laten zien!

quote.png

Het pad van je IkiGai heeft geen vaste eindbestemming. Toch voel je je bij iedere stap meer mens door de nieuwe dingen die je leert, de ervaringen die je opdoet en de lotgenoten aan je zijde. 

Jorn & Lars

WAAR BEGIN JE...?

GRATIS EBOOK

KCAL TELLEN, MINDER ETEN EN MEER BEWEGEN LEIDEN HAAST NOOIT TOT GEZOND AFVALLEN...

Overgewicht is één van de meest duidelijke uiterlijke alarmsignalen dat er van binnen iets goed mis gaat. De huidige aanpak van overgewicht is gericht op minder eten en meer bewegen, maar met deze methode kom je geen stap dichterbij het oplossen van het kernprobleem: Je verstoorde energiehuishouding.

Lukt het je maar niet om blijvend op gewicht te blijven, slaap je slecht, heb je energiedips, suikercravings en moodswings? Dan is dit Ebook voor jou geschreven.

Ebook cover waarom calorieen tellen niet leidend is.png

Krijg de GRATIS download toegestuurd!

Laat ons weten naar welke email we het Ebook mogen sturen.

Bedankt voor je aanmelding!

HET FUNDAMENT: 
JE GEZONDHEID

Het is belangrijk dat de zoektocht naar je IkiGai gestoeld is op een stevig fundament. Dit fundament begint met gezondheid, want hoe kun je ooit je passie leven als je iedere ochtend vermoeid opstaat, slecht in je vel zit en zonder energie je dag door moet?

Met onze uitgebreide online programma's guiden we je stap voor stap bij het leggen van de cruciale basis om je IkiGai op uit te bouwen.

bottom of page