top of page

GROW YOUR OWN MEDICINE

foodsporen x IKIGUIDES

Leer over de uiteenlopende toepassingen van paddestoelen en ervaar hoe het is om ze zelf te kweken!

16 t/m 30 Oktober is het Grow Your Own Medicine Event bij IkiGuides.

Dat betekent dat je door een professional (Mart Stoffele van Foodsporen) aan de hand wordt genomen naar de wonderenwereld van geneeskrachtige paddestoelen.

Je leert niet alleen de verschillende helende en gezondheidsbevorderende toepassingen van paddestoelen, maar je krijgt ook nog eens de A-Z instructies over hoe je deze paddestoelen eenvoudig thuis kunt kweken.

Sterker nog, speciaal voor dit event levert Mart Lion's Mane (pruikzwam) kweekbodems aan tegen een bijzonder scherpe prijs. In +- 2 weken krijg je hier prachtige bruikbare paddenstoelen uit.

Tot slot gaat Mart je uitleggen hoe je deze paddenstoelen kunt omtoveren tot culinair hoogtepunt of kunt verwerken tot krachtige cognitie-stimulerende tinctuur.

Let the magic begin!

Grow Your Own Medicine.png

Ready to Grow Your Own Medicine? 🍄

Via onderstaande link krijg je toegang tot:

  • De Grow Your Own Medicine groep op ons platform

  • De openingswebinar met Mart (incl. Replay)

  • De informatie over geneeskrachtige paddestoelen

  • De informatie over het zelf kweken van paddestoelen

Let op: Als je ook de Lion's Mane Kweekbodem wil ontvangen, voeg deze dan nog toe aan je bestelling!

Let's Grow!

€10,-

lions mane.jpeg

FAQ:

Hoeveel tijd kost dit Event?

Om te informatie en tools door te nemen die Mart met je deelt ben je een paar uurtjes zoet. Als je aan de slag gaat met de kweekkit, zal hier nog wat bijkomen. Maar, Mart heeft het moeilijkste werk al voor je gedaan.

Wat moet ik in huis halen?

Als je de Lion's Mane wil kweken, voeg dan enkel de kit toe aan de bestelling van je ticket voor het event. Mart gaat je in de aanvullende content uitleggen hoe je de kit met huis-, tuin- en keuken artikelen kunt laten uitgroeien tot prachtige paddestoel.

Wat doet Lion's Mane?

Lion's Mane bevat tal van werkzame stoffen, maar wordt met name gebruikt voor de werkzame stoffen die helpen zenuwcellen te groeien en te vertakken. Daarom wordt Lion's Mane gebruikt om cognitieve performance en geheugen te verbeteren. Daarnaast smaakt hij ook nog heerlijk!

Kan ik meerdere kits bestellen?

Je kan er maximaal 5 bestellen tegen een "insider" prijs. Na afronden van je initiele bestelling krijg je de optie om meer kits te bestellen (is technisch helaas niet efficiënter te regelen).

bottom of page