top of page

Iki Body Coming Soon

De huidige technologie zorgt er niet alleen voor dat we meer naar binnen trekken, maar buiten verandert het onze leefomgeving op een dusdanig grote manier dat er nog maar weinig mensen zich optimaal voelen.
 

Hoeveel mensen ken jij nog zonder klachten, pijntjes, gekke symptomen of die het wandelende voorbeeld zijn van een optimaal werkend brein of lichaam? Ze worden zeldzaam.

De reden dat ze zeldzaam worden, is omdat we het niet meer makkelijk kunnen corrigeren met een medicijn of supplementje hier en daar of met wijzigingen in het dieet. Er is meer aan de hand.
 

We zijn gewend om naar binnen te kijken, zodra er iets niet goed voelt. Het idee dat er iets mis is met ons lichaam is een businessmodel, maar waarschijnlijk is er niks mis met je lichaam. Je lichaam communiceert en anticipeert op de omgeving waarin het leeft.
 

Het vraagt om een ruimere blik naar onze leefomgeving. We komen met een uniek programma in Nederland. Met kennis waar je in de toekomst niet meer omheen kunt. Het gaat over mitochondria, licht, bioritme, water, epigenetica, voeding, metabolisme, magnetisme, EMF, microbiome.

 

Hoe kun je je lichaam optimaal laten functioneren in een alsmaar onnatuurlijker wordende omgeving?

In dit super uitgebreide traject, leer je het van A tot Z in begrijpbare en toepasbare taal.

 

Na dit traject weet je exact aan welke touwtjes je moet trekken voor meer energie, optimaal gewicht, klachtvrij te leven, wat je het beste kunt doen en eten, maar leer je ook hoe je externe leefomgeving kunt veranderen om je interne omgeving te laten floreren.

 

 Je goed voelen, goed er uit zien en goed presteren met het Iki Body traject. Coming very snel.

Lars & Jorn

Kopie van Kopie van Orange and Blue Minimalist Gradient 2024 Personal Planner (1600 x 1200
bottom of page