top of page

IKIGUIDES WINTER PREP

Winter is coming...

Klaar om deze winter helemaal in je element te zijn?

6/13 November houden we de IkiGuides Winter Prep.

Dat betekent dat we een aantal drastische leefstijlmaatregelen gaan nemen zodat we eindelijk eens optimaal kunnen profiteren van de voordelen van de winter.

Vaak is de winter niet ons favoriete seizoen door de kou en de korte dagen. Hierdoor hebben we minder energie, willen we langer in bed blijven liggen, hebben we het de hele dag koud, voelen we ons somber en gaan we er minder op uit.​

Voor de meesten geen pretje. Zeker niet wanneer je het vergelijkt met zomer, waarin we lange dagen hebben, het lekker warm is buiten en we barsten van de energie.

Wat als we ons ook als een vis in het water kunnen voelen in de winter, maar gewoonweg onze leefstijl niet goed afstemmen op dit specifieke seizoen?

Zouden onze problemen met de winter kunnen komen doordat we in het najaar gewoon doorgaan met eten, bewegen en lichtblootstelling alsof het zomer is?

Het lijkt erop dat we ons systeem gewoonweg niet van de juiste prikkels voorzien om zich goed aan te passen.

Daarom gaan we je in deze Winter Prep aan de hand van effectieve leefstijl tools laten ervaren dat ook jij voorbereid kunt zijn op de winter.

Let's Prep!

ikiguides winter prep.png

De Tools voor deze Prep 

balanced-diet.png

Voeding & Dieet

Winter betekent schaarste en andere beschikbaarheid van voeding. Aan de andere kant is het juist deze shift in dieet die interessante gezondheidseffecten met zich meebrengt.

temperature.png

Koude 

De dalende temperatuur is het meest gevreesd. Maar, wat als juist blootstelling aan de dalende temperatuur de prikkel is die je weerbaar maakt tegen de kou?

circadian-rhythm.png

Lichtblootstelling

De dagen worden korter en de zonkracht neemt af. Minder licht betekent minder energie, maar ook meer mogelijkheid tot herstel...

stretching.png

Activiteit

Sporten is gezond.. toch? De winter brengt wat haken en ogen op het gebied van (intensieve) beweging. Gelukkig zijn er andere wegen naar Rome.

Klaar om te Preppen? ❄️

Via onderstaande link krijg je toegang tot:

  • De IkiGuides Winter Prep groep op ons platform

  • Uitgebreide content rondom de 4 Winter Prep Tools

    • Deze hele winter toegang​

  • Hulp om de Winter Prep af te stemmen op je persoonlijke context

Let's Prep!

€10,-

Image by Cornelius Ventures

FAQ:

Wat is het verschil tussen de Winter Prep en de Koude Training BluePrint?

De Winter Prep is een eenmalige challenge om je voor te bereiden op de winter en alle veranderingen die hierin plaatsvinden. Het is bedoeld om laagdrempelig (doch effectief en met unieke content) stappen te zetten richting winteradaptatie.

 

De Koude Training BluePrint is een A-Z gids om je inzicht te geven in alle voordelen van koude blootstelling. Daarnaast helpt het je om een manier van koude training te vinden en te beoefenen die bij jou persoonlijke context past. Op het gebied van koude blootstelling gaat dit veel verder dan de Winter Prep. 

 

Tijdelijk actie: Wanneer je de Koude Training BluePrint aanschaft krijg je vrije toegang tot de Winter Prep met alle aanvullende informatie. 

Hoeveel tijd kost dit Event?

Het doornemen van de content duurt enkele uren. Je kunt dit dus prima naast een baan, studie, reis of ouderschap doen.

Moet ik nog dingen in huis halen?

Dit is zeker geen vereiste!

bottom of page