top of page
Lars_studiostoks-17.jpg

MASTERCLASS WILDPLUKKEN

Door Sanne Giesen (Running With Sheep)

Leer meer dan 10 voedende, nutriëntrijke en medicinale planten plukken in je directe omgeving!

Zonder dat je er bij stilstaat, explodeert je leefomgeving van de eetbare planten, medicinale kruiden, heerlijke garnering of smaakmakers voor je gerechten.

 

Je moet alleen even weten waar je moet zoeken...

 

Zodra je leert hoe je veilig, verantwoord en legaal kan plukken, zie je dat je zelfs in de drukste steden de lekkerste ingrediënten kunt verzamelen. 

 

In deze Masterclass helpt Sanne je deze "vergeten" vaardigheid nieuw leven in te blazen. Na haar verhaal ben je in staat om meer dan 10 wilde, maar heerlijke, nutriëntrijke en medicinale planten te plukken in je directe omgeving. 

Hierdoor zal je nooit meer hetzelfde door het bos, het park, je wijk lopen of zelfs je achtertuin lopen!

 

Ben je klaar voor deze Online Masterclass Wildplukken?

Iki Masterclass Wildplukken.png

De inhoud van de Masterclass

Screenshot 2024-04-10 at 14.33.48.png

In deze Masterclass maak je kennis met Wildplukken.

De voedende, helende en prachtige eetbare planten in de natuur zijn er het hele jaar rond. Je kunt ze altijd en overal plukken. Er is genoeg voor iedereen en de natuur geeft ze je volledig gratis. 

Dit is uiteraard allemaal onder de voorwaarden dat je leert wildplukken op een veilige, verantwoorde en wederkerige manier. Dat is precies wat Sanne je gaat leren!

 

Daarnaast laat ze je kennis maken met 10 planten die je direct kunt gaan plukken. Of je nu in het bos woont, op het platte land of in de stad. Er is overal wat te plukken! 

Ben je klaar om deze oervaardigheid opnieuw te leren?

Een Masterclass door:

Sanne Giesen

~ COACH - THE WILD ROOTS GUIDE

Het begeleiden van anderen naar een diepere verbinding met de natuur, en daardoor een diepere verbinding met henzelf, is wat Sanne haar hart sneller doet kloppen.

Voor haar zijn mens en natuur met elkaar verweven; "we zijn niet gescheiden van de natuur. Het voelt alsof het mijn zielsmissie is om deze relatie met onze aarde te herstellen en mensen te empoweren, zodat ze hun meest prachtige levens kunnen leiden."

Sanne is gecertificeerde natuur-gebaseerde coach en holistisch kruidkundige met een achtergrond in psychologie. Ze heeft jarenlange ervaring in outdoor- en coachingsvaardigheden.

Na haar Masterclass zal je nooit meer hetzelfde

Screenshot 2024-04-10 at 14.34_edited.jp

Online Masterclass

WILDPLUKKEN

In deze unieke Masterclass leer je hoe je in symbiose met je omgeving kan gaan profiteren van al het moois dat de natuur je te bieden heeft. 

Na afloop ben je direct in staat om ruim 10 wilde planten in je omgeving te gaan plukken. Vervolgens kun je hier salades, pesto's, kruidenmengsels of zelfs geneeskrachtige mengsels van maken. 

De Masterclass vindt online plaats en is voorzien van een replay mogelijkheid. De Live uitzending is op dinsdag 23 april om 19:00 (tot +- 20:30) op Zoom

Na aanmelding ontvang je de toegangslink.

Ben je klaar voor dit wildpluk avontuur?

Iki Masterclass Wildplukken.png

27 Euro

bottom of page