top of page
Awi - Iki.jpeg

Offline Event: Reconnecting with nature
Awi Rabelista - Ikiguides 

Survival Skills om te overleven in de wildernis
25 november 2023 - 25 plekken

Wil jij vast een earlybird ticket bemachtigen? Klik op de onderstaande button:

 

Locatie: Voorthuizen 

Als kind speelde Awi veel in de natuur. Hij is geboren op een eiland in de Filipijnen en zwom daar tussen zeeschildpadden in de oceaan of speelde onder de waterval in de buurt van zijn dorp.


 

Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Nederland en in zijn jeugdjaren ontdekte hij steeds meer het verschil tussen Zuid-Oost Azië en het gemoderniseerde Westen: de verbinding met de natuur. Hij kreeg hierdoor een sterke drang om de natuur te (her)ontdekken en terug te gaan naar zijn roots.
 

Zijn interesse in de ongerepte natuur en zijn ‘can-do’ mentaliteit heeft er toegeleid dat hij nu een wildernis survival expert is geworden. De wildernis staat op zijn lijf geschreven. Van de woestijnen in Namibië, bergbossen in China, diep in de Pool cirkel op Svalbard, tot de bloedhete kustvlaktes in Jemen.

Hij reist regelmatig naar afgelegen gebieden zonder stromend water en elektriciteit en het is voor hem tweede natuur geworden om te leven met minimale benodigdheden. Hij heeft een militaire en vechtsportachtergrond en heeft werkervaring in ramp- en oorlogsgebieden.
 

Vanuit Berqana organiseert Awi expedities naar afgelegen wildernis gebieden en leert deelnemers survival skills in extreme weersomstandigheden. Ook werkt hij samen met het @WWF (World Wide Fund for Nature). Op 25 november is hij samen met zijn partner Dan in Nederland, aan ons de eer om dit unieke event met hem voor jullie te organiseren.Awi en zijn partner Dan zullen de gehele dag verschillende workshops verzorgen die in het teken staan van skills ontwikkelen om te kunnen overleven in de wildernis waaronder:

-
Vuur maken 
- Animal traps 
- Vissen/brood bereiden op vuur 
- Wood carving 
- Water filteren
- Shelter building

Ben jij klaar om je Survival Skills te komen ontdekken?

aw-iki3.jpeg

Vragen? Neem contact op via info@ikiguides.nl

bottom of page