top of page

IKIGUIDES CHALLENGE
SUMMER RESET

Vakantie is mooi, maar niet voor eeuwig... Tijd om WEER TE KNALLEN!

11 t/m 25 September gaan we je helpen om weer in de flow van "GET SH*T DONE" te krijgen.

Iedereen heeft bepaalde verlangens en doelen waar hij/zij maar geen grip op krijgt. Helemaal zo nèt na de zomer lijkt er maar niets van de grond te komen...

Daarom is het tijd voor een RESET en daaropvolgend een KICKSTART 🚀

Tijdens de Summer Reset gaan we je aan de hand van 6 veelvoorkomende categoriëen aan "opstartproblemen" helpen om weer stappen te maken met je persoonlijke doelen.

Dit doen we aan de hand van informatieve video's en concrete opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Daarnaast geven we je ook extra "stokken" achter de deur, o.a. aan de hand van een optionele accountabillity partner + opdrachten rondom je IkiGai.

Op deze manier zal je versteld staan hoeveel stappen je kan maken met 2 weekjes gericht gas geven.

 

Klaar voor deze kickstart?

summer reset challenge-min.png

De 6 Pijlers van de Summer Reset

Tijdens de Reset kies je 2-3 pijlers om mee aan de slag te gaan op basis van de obstakels waar je tegenaanloopt. Je kunt kiezen uit de volgende categorieen:

ikigai en richting.png

1). IkiGai & Richting

Zodra je toegang krijgt tot je innerlijk kompas (via je IkiGai) wordt het veel makkelijker om concrete doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk te behalen.

smartphone.png

4). Telefoon, Focus en Productiviteit

Soms heb je laserfocus nodig om werk te verzetten. We worden constant geteisterd door vanalles dat deze focus probeert te doorbreken. Hier gaan we mee aan de slag, zodat je productiviteit aanzienlijk zal toenemen deze weken.

slaap en ritme.png

2). Slaap & Ritme

Heb je moeite om terug in het ritme van je baan, hobbies en verantwoordelijkheden als ouder of partner te komen? Dan gaan wij je houvast geven om je ritme terug te vinden.

zen.png

5). Sporten, Rust en Mindfulness

Naast versnellen, moeten we ook kunnen vertragen en ontspannen. Voor velen is dit een hele opgave met alle verantwoordelijkheden van het dagelijksleven. Daarom gaan we kijken op welke manier je beter tijd voor jezelf kunt nemen.

gezonde voeding suiker en cravings.png

3). Gezonde Voeding, Suiker en Cravings

Na een periode van meer "mogen" is het vaak moeilijk om te teugels weer aan te trekken. Vandaar dat je wel wat effectieve tools kan gebruiken om snel gezonde maaltijden op tafel te krijgen en makkelijker van zoete troep en fast food af te blijven.

wine-bottle.png

6). Alcohol

Alcohol verdient een topic apart. Juist omdat zoveel van jullie aangegeven hebben hiermee te struggelen. Daarom schijnen we een vernieuwende blik op alcohol en gaan we kijken hoe je hiermee kunt gaan minderen deze weken.

Klaar om te KNALLEN?

We starten op 11 september en de challenge duurt tot 25 september.

Op 11 September is er een live online opening (incl. replay) van de Reset.

Met een ticket krijg je toegang tot de challenge op het platform. Hiermee kun je bij de inhoud en video's van alle pijlers, heb je toegang tot de opdrachten en kun je gebruik maken van onze begeleiding en het aanvragen van een accountabillity partner.

Ben je er klaar voor?

€10,-

summer reset challenge-min.png

FAQ:

Hoeveel tijd kost de Reset?

Ligt eraan hoeveel er te "resetten" valt, maar met gemiddeld 10-15 aandachtige minuten per dag ga je heel ver komen.

Wat krijg ik bij de Reset?

Toegang tot een besloten groep op ons platform. Hier vind je de guides, videocontent, opdrachten en kans om een accountabillity partner aan te vragen. 

Heb ik nog iets nodig voor de Reset?

Nope, alleen een telefoon/laptop en internetverbinding om de content te kunnen bekijken.

bottom of page