top of page
Lars_studiostoks-17.jpg

Leer hoe je bakken tijd, energie en headspace overhoudt aan het einde van je (werk)dag.

IKIGUIDES DOPAMINE WORKSHOPS X MICROLAB EINDHOVEN

Kom je regelmatig overprikkeld en futloos uit je werk, waardoor je geen zin meer hebt om te koken, sporten of überhaupt iets te doen? Dan is deze workshop voor jou!

Je telefoon, mailbox, advertenties, notificaties, allemaal schreeuwen ze om je aandacht. Vaak gaat dit de hele dag door. Geen wonder dat je vaak moe en overprikkeld bent.

Ondanks dat je weet dat al deze afleiding en verleiding veel energie kost, is het enorm lastig om het te negeren. Je checkt je whatsapp nog even, opent je mailbox of scrollt nog een keer over je tijdlijn.

Door al deze externe ruis ben je er nooit écht bij met je hoofd. Hierdoor vliegen de dagen voorbij en ga je onbewust over je grenzen, terwijl je maar weinig gedaan krijgt. Het voelt alsof je geleefd wordt!

Omdat je van dopamine prikkel naar dopamine prikkel gaat, hou je te weinig tijd over voor de dingen die je écht graag zou willen doen zoals meer tijd met je familie/vrienden besteden, een business starten, gitaar leren spelen of reizen.

Kortom, de dingen die op lange termijn waarde en betekenis aan je bestaan toevoegen. 

Het is dus hoog de tijd om je dopamine tolerantie te resetten zodat je weerbaar wordt tegen korte termijn verleiding en je leven weer voluit kunt (be)leven.

In deze Workshop gaan we je praktische tools en inzichten geven waarmee je direct je kostbare tijd energie en headspace terug kunt winnen.

dopamine workshop.png

Hoe anderen de Dopamine BluePrint Methode Ervaren hebben:

review 2.jpg
Dopamine BluePrint Review 2
review 3.jpg
Dopamine BluePrint Review 4
Dopamine BluePrint Review 3
Dopamine BluePrint Review 1

De Inhoud van de Workshop

Inhoud van de Masterclass.jpg

Hoewel we massaal voor de bijl gaan als het aankomt op social media gebruik, Netflixen, Gamen of snacken, zou een leven zonder ook niet hetzelfde zijn.

Daarom gaan we je alle kennis, tools en inzichten geven die je nodig hebt om optimaal te genieten van het leven als moderne mens, zonder dat je controle verliest over alle verleidingen.

In de Workshop ga je het volgende ontdekken:

  • Zonder je Dopamine Systemen was je nergens...

  • Hoe kan het dat je mét deze systemen nu ook de mist in gaat?

  • Er zijn super effectieve hulpmiddelen om de verleiding de baas te worden.

  • De bewustzijnsverhogende technieken zijn toepasbaar op ieder vlak van zelfontwikkeling.

  • Een Professioneel uitgevoerde Dopamine Reset verandert je leven!

Dit is pas een tipje van de sluier. Voor de rest moet je er simpelweg bij zijn.

Een Masterclass door:

Lars van den Nieuwenhoff

~ DOPAMINE BLUEPRINT EXPERT

"Ook ik heb om minder vrolijke redenen kennis gemaakt met het topic dopamine."

Ik studeerde en zat op kamers. Je wil niet weten hoeveel tijd ik verdeed op mijn telefoon of hoe verstrooid en extern gericht mijn focus was.​

Iemand wees me op een Dopamine Reset. Uiteraard was ik eerst sceptisch...

Totdat ik na een paar dagen duidelijk merkte dat ik veel helderder kon denken, me veel beter kon concentreren en zeëen van tijd overhield voor leuke dingen.

Ook merkte ik dat ik minder vaak gestressd was, meer headspace had en me minder druk maakte om wat anderen van me verwachtten.

De rest is geschiedenis. Vandaag implementeer ik nog een groot deel van de inzichten en tools dagelijks om mezelf niet voorbij te lopen in het drukke en prikkelrijke leven. 

Inmiddels hebben we al talloze anderen mogen helpen met de Dopamine BluePrint Methode, dus ik kan niet wachten om deze ook met jou te delen in deze Workshop. 

Lars_studiostoks-26.jpg

IKIGUIDES x MICROLAB

Dopamine Workshop

29 Februari (16:30 - 19:00) komen we samen in het Microlab te Eindhoven voor deze life-changing Workshop over Dopamine. Het lijkt ons fantastisch om je hier live te zien!

Na aanmelding ontvang je de laatste praktische informatie over het event. 

Ben je klaar om je Dopamine gedreven gedrag onder controle te krijgen en dagelijks bakken met tijd, energie en headspace over te houden?

Scoor dan snel je ticket voor het event!

€27

dopamine workshop.png

(Let op, er zijn beperkte plekken)

bottom of page