Ja, ik wil starten met Epigenetica Blueprint

 

Epigenetica Blueprint

Optimaliseer je genen voor meer energie, geluk en vitaliteit.

 

Meteen beginnen

 

Epigenetica Blueprint

Optimaliseer je genen voor meer energie, geluk en vitaliteit.

 

Meteen beginnen

De volgende ronde begint weer over:

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Ervaar hoe het voelt om weer fysiek en mentaal te floreren

 

Jorn Bosma - Oprichter IkiGuides

Ik dacht altijd: "Hoe is het toch mogelijk dat we in één van de meest welvarende landen ter wereld wonen, met méér kennis, technologie, specialisten en geld dan ooit, maar niet in staat zijn om onszelf gezond te maken én te houden."

Ik had echt alles geprobeerd, maar nooit was de puzzel compleet. Ik bleef worstelen met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeur schommelingen.

Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn genen niet in steen geschreven staan, maar dat ik juist 100% controle heb over hoe mijn genen zich gedragen. De gangbare commerciële 'oplossingen' kijken puur naar de oppervlakte.

Met dit programma gaan we kijken tot in de diepste kern van jouw cellen. Dit is waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Zodra we hier gaan optimaliseren, volgt de rest zo goed als vanzelf.

Op deze manier is het niet alleen mogelijk om ziekten en aandoeningen te verhelpen of voorkomen, maar je ervaart zelfs hoe het voelt om fysiek en mentaal te floreren!

Het probleem ligt bijna nóóit bij jouw persoonlijke blauwdruk..

Lars van den Nieuwenhoff - Mede-oprichter IkiGuides

...maar eerder bij onze radicaal veranderende omgeving en afwijkende gewoonten. Hierdoor verkeren we in een constant gevecht om balans, zowel fysiek als mentaal. Daarom is het de hoogste tijd om het heft in eigen handen te nemen en weer te luisteren naar je innerlijke behoeften.

Waarschijnlijk ben je hier met een van de volgende uitdagingen:

 • Je wilt bouwen aan meer energie, vitaliteit en gezondheid op lange termijn
 • Je wilt rust en helderheid in je hoofd en stabiliteit in je gevoelens
 • Je wilt eindelijk af van zeurende of onverklaarbare klachten en pijntjes
 • Je wilt ‘slim’ in plaats van ‘hard’ leren werken en sporten
 • Je wilt beter om leren gaan met fysieke en mentale stress
 • Je wilt jezelf zo goed mogelijk beschermen tegen onze vervuilde omgeving
 • Je wilt jouw (ongeboren) kinderen een sterke basis geven voor een gezond leven
 • Je wilt de wetten van onze natuur herontdekken zodat je ze trouw kunt volgen

Kortom: Je wilt weer volledige controle nemen over je gezondheid

Tijdens deze BluePrint leren we je niet alleen naar de ‘waarom’ achter je gezondheidsprobleem te kijken, maar geven we je ook alle middelen om direct aan de slag te gaan met het optimaliseren van je eigen gezondheid.


 

Onze genen reageren op ons gedrag, wat we eten, denken, inademen en alles wat we doen of juist niet doen

 

"Epi" is Grieks voor "bovenop". Epigenetica verwijst daarom naar de leer rondom het besturingsmechanisme dat bovenop je genen ligt. Juist dit mechanisme maakt je genen dynamisch, waardoor ze constant leren en zich aanpassen. De belangrijkste ontdekking is dat je hierdoor 100% controle hebt over je genen door middel van je leefstijl en je omgeving.

Dat is waar dit programma om draait: het optimaliseren van bepalende omgevingsfactoren, zodat jij optimale gezondheid gaat ervaren. Je hebt namelijk vast iets wat je graag zou willen veranderen aan hoe je eruit ziet of hoe je je voelt. Misschien heb je zelfs gezondheidsproblemen?

De wetenschap vanuit de epigenetica geeft jou de sleutel tot het upgraden van je lichaam en geest op het diepste niveau: je genen.

De Epigenetica Blueprint leert jou wat je nodig hebt voor deze upgrade. Stap voor stap, cel voor cel, bereik jij je genetisch potentieel. Zo krijg je de controle weer terug over jouw optimale gezondheid.

 

Ja ik wil dit leren!

De weg naar gezondheid van binnenuit

"Wauw! Dat dit niet als basis in de biologieboeken staat, is eigenlijk een schande. In deze cursus leer je niet alleen verantwoorde keuzes te maken qua voeding, je leert ook hoe het komt dat de processen op celniveau worden verstoord en hoe je deze zelf kunt herstellen voor een duurzame gezondheid! 'Samen op weg naar een betere gezondheid', maar dan beginnend van binnenuit!"

Malou Vermeij

 

 

Jouw Epigenetica Blueprint Guides

Jorn Bosma

Ik worstelde met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeurschommelingen. Ik had echt alles geprobeerd, maar nooit was de puzzel compleet. Ik dacht altijd: "Hoe is het toch mogelijk dat we niet in staat zijn om onszelf gezond te maken én te houden met alle kennis en technologie die we tot onze beschikking hebben?". Ik kon me hier niet bij neerleggen.

Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn geërfde DNA niet mijn gezondheid niet bepaalt, maar dat ik hier zelf volledig controle over kan hebben.

Ik weet als geen ander hoe het is om je machteloos te voelen, nadat je voor je gevoel alles geprobeerd hebt. Dit is de reden dat ik er op gebrand was om mijn kennis te delen en een programma te ontwikkelen dat de controle over onze eigen machine terug geeft.

Deze BluePrint is een handleiding voor een optimaal functionerende lichaam en geest. Geen commerciële onzin met een dubbele agenda. Met dit programma gaan we tot in de diepste kern van jouw cellen waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Ik ben vastberaden je daar zo goed mogelijk bij te helpen. 

 

Lars van den Nieuwenhoff

Tijdens mijn studiejaren in de Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde kwam ik voor het eerst in aanraking met de enorme kracht van Epigenetica.

Het viel me meteen op hoe minimaal er gebruik werd gemaakt van deze principes in de reguliere geneeskunde. Een gemiste kans om meer mensen controle te laten ervaren over hun gezondheid zonder ze op te zadelen met medicatie en ingrijpende behandelingen.

Het is mijn doel om je via onze programma's alsnog de vrijheid van deze controle te laten ervaren. 

De sleutel tot deze controle zit hem niet in medicatie, therapiëen of supplementen, maar in het herverbinden met het decentrale systeem waaruit we voortkomen, genaamd: Natuur.

Neem de touwtjes weer in handen

Onze genen zijn geprogrammeerd om ons zo gezond en vitaal mogelijk door het veranderlijke leven te helpen. Zo’n beetje alles wat je eet, drinkt, denkt, doet, voelt en ademt (of juist niet) heeft invloed op je genen. In dit programma leer je wat jouw genen op dit moment in de weg zit, maar vooral hoe je jouw genen kunt optimaliseren, waardoor ook jij eindelijk optimale gezondheid kunt ervaren. Na dit programma weet je precies:

 • Wat je wél en niet kan eten, maar vooral wat je nodig hebt voor optimale genen.
 • Hoe je moeiteloos op je natuurlijke gewicht raakt en blijft
 • Hoe je je brein kunt optimaliseren voor meer focus, energie en creativiteit
 • Hoe je weer heerlijk diep kunt slapen en energiek wakker wordt
 • Hoe je van je cravings afkomt en nooit meer oncontroleerbare honger hebt
 • Hoe je fit, vitaal en sterk oud kan worden, zonder uren in de gym te hoeven staan
 • Hoe je je (ongeboren) kinderen de meest waardevolle basis voor gezondheid mee kan geven

Allemaal door een combinatie van het beste van beide werelden: Enerzijds door het toepassen van de schat aan moderne kennis van het menselijk lichaam, anderzijds door terug te gaan naar de essentie om gebruik te maken van de eeuwenoude wijsheid van de natuur die altijd al in je zat.

Ja dit wil ik leren!

Een echte eyeopener

"Dit programma is een echte eye-opener geweest. Het heeft me alle handvatten gegeven om m'n gezondheid te verbeteren! Ik dacht zelf dat ik gezond bezig was, totdat ik een totaal andere kijk kreeg op voeding, slaap, beweging en de mind. Wat het precies doet en welke invloed het heeft op hoe ik me voel, vooral mijn hersenen, energie en uiterlijk. Ik slaap beter, ben afgevallen en kan me veel beter concentreren."

Damian Altenburg
Doelgroepbereikt.nl

 

 

 

Hoe ziet het programma eruit?

De inhoud van de 6 modules

Module 1 - Metabolisme en energie

Energie is de stroom van het leven. Onze onnatuurlijke omgeving en gedragingen saboteren de motor waarin deze stroom wordt opgewekt. De energieproblemen die hieruit volgen, leiden op den duur altijd tot gezondheidsklachten en versnelde veroudering.

Doel: repareren van je energieproductie en het stimuleren van effectieve vetverbranding

Resultaat: stabiele energievoorziening, helder denken, uitgerust wakker worden, energie voor activiteit, minder honger en natuurlijk gewicht.

 

Module 2 - Zelfherstellend vermogen

Leven is inherent aan schade en stress. Het gaat er om hoe goed je lichaam in staat is om te reageren op deze stressoren. Methylatie speelt een doorslaggevende rol bij dit herstellend vermogen. Wanneer methylatie verstoord is, kan dit tot een grote variatie aan "onverklaarbare" klachten en problemen leiden.

Doel: optimaliseren van methyleringen en andere processen m.b.t. je krachtige zelfherstellend vermogen

Resultaat: zowel lichaam als geest raken merkbaar minder uit balans door schade, chemicaliën, gifstoffen en stress.

Module 3 - Darmoptimalisatie en het microbioom

We zouden nergens zijn zonder de miljarden micro-organismen die het ecosysteem van ons lichaam versterken en reguleren. Zij vormen de levende brug tussen ons binnenste en de buitenwereld. Onze microflora heeft het zwaar in onze steriele en eenzijdige omgeving. Vooral in de darmen komen deze problemen duidelijk boven drijven

Doel: het repareren van de darmen en het ondersteunen van het microbioom door minder moderne stressoren en meer natuurlijke support

Resultaat: Betere nutriëntopname, minder ontsteking, betere huid, minder auto-immuunreacties, hogere weerstand

Module 4 - Lever en ontgifting

We omringen ons steeds meer met onnatuurlijke materialen, chemicaliën en gifstoffen. Wanneer onze "emmer" overloopt, leidt dit tot de meest uiteenlopende klachten. Van extreme vermoeidheid en auto-immuunziekten tot constante brain fog en huidklachten. Je lever is hét ontgiftingsorgaan, maar moet wel de kans krijgen om op volle toeren te kunnen draaien.

Doel: maximale support van de lever voor ontgifting, maar ook het verwijderen van schadelijke cosmetica, huishoudproducten of andere dagelijks vervuilers in je omgeving. 

Resultaten: helder nadenken, diep slapen, optimaal herstellen, grotere marge om stressoren en gifstoffen te verdragen.

Module 5 - Neurotransmitters, de mind en hormonen

Elke verandering in gedrag begint bij een verandering in gedachtepatronen. Je kunt je brein herprogrammeren net zoals je een spier kunt trainen. Verder zorg je er met de juiste balans in neurotransmitters voor dat de échte jij naar voren komt in zowel je karaktertrekken als humeur. 

Doel: doorbreken van oude (negatieve) patronen door nieuwe neurale netwerken aan te leggen.

Resultaat: meer tijd voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Meer rust en balans in je karakter en humeur.

Module 6 - Bonus

Er zijn ongelooflijk veel omgevingsfactoren die invloed uitoefenen op onze gen-expressie en daarmee op ons vermogen om te floreren. Denk aan zonlicht, circadiaanse ritmes, elektromagnetische velden, gedachtes, sociale relaties, dankbaarheid, grounding, meditatie, beweging, eenzaamheid, omgang met stress en (optimale) slaap. Daarom behandelen we ook al deze onderwerpen uitgebreid in de bonussectie van het programma.

Doel: integreren van alle systemen tot een goed geoliede machine.

Resultaat: na het programma kun je volledig zelfstandig de stijgende lijn door trekken.

Wekelijkse content

Om je niet te overspoelen met informatie, krijg je elke week toegang tot een nieuwe module. Het programma bevat een logische structuur, zodat je stap voor stap kunt bouwen aan je doelen. Aan het eind van elk hoofdstuk krijg je een samenvatting met de belangrijkste punten en een concreet stappenplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Live Meetings

Tijdens het programma nodigen Jorn en Lars je twee keer uit in een live zoom meeting. Niet alleen om het traject nog wat levendiger te maken, maar ook zodat we het uitgebreid over het programma, je vorderingen en bijbehorende obstakels kunnen hebben. Bovendien kunnen Jorn en Lars tijdens deze sessie diep ingaan op al je vragen.

Bruisende community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de community waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw resultaten sterk ten goede komt. We doen dit samen.

Ondersteuning

Ook al zijn onze genen voor 99,5% gelijk, jouw eigen startpunt is uniek. Onze prioriteit ligt bij het bieden van controle over jouw specifieke situatie. Daarom zullen we je zo goed mogelijk begeleiden en je bij je persoonlijke wensen helpen, zodat je na deze 6 weken genoeg handvatten hebt om de rest van je leven te profiteren.

Bij het programma krijg je ook de volgende extra's

 

Bonusmodule

In de verdiepende bonusmodule komen de volgende aan bod: intermittent fasting voor vrouwen, slaapoptimalisatie en de Wim Hof methode.

Schema's en guidelines

Je krijgt toegang tot de lijst met Blueprint-proof producten, de intermittent fasting guide, het effectieve beweegplan en het reguliere en plantaardige voedingsschema.

Toegang tot de epigenetica groep

In deze groep met alle deelnemers aan het programma delen we regelmatig interessante wetenschappelijke ontwikkelingen en toepasselijke informatie.

De deuren van de BluePrint gaan binnenkort weer open.

Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar binnen het programma. Verzeker je alvast van een plek door je hieronder aan te melden.

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden

Epigenetica Blueprint - Floreren in optimale gezondheid

Leer in 6 weken, in slechts 20 minuten per dag, hoe je jouw genen kunt optimaliseren met Epigenetica. Hoe je invloed kunt uitoefenen tot in de diepste kern van je cellen, waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Neem afscheid van je machteloze gevoel en neem de controle over je gezondheid terug.

Je krijgt hierbij:

 • Toegang tot 6 waardevolle modules
 • Professionele begeleiding van de Guides
 • Toegang tot de IKI community
 • Een compleet voedingsschema en beweegplan
 • De waardevolle BluePrint-proof productenlijst

€550,-

€347,-

(Betaling tot in 6 termijnen mogelijk)

 
Ja, ik ben er klaar voor

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet.

(Geldig tot drie weken na aanschaf)

Veel gestelde vragen

Ben je klaar om te floreren?

 

 

Ja ik ben er klaar voor!