top of page
guiding sessie lars van den nieuwenhoff.jpg

GUIDING
SESSIE

Laat een ervaren guide licht schijnen op jouw pad richting optimale gezondheid.

lars van den nieuwenhoff epigenetica blueprint.jpg

Optimale gezondheid ligt in ieders blauwdruk verscholen. Verbinding met je natuurlijke omgeving is de sleutel tot expressie van deze potentie.

Onze moderne samenleving, technologie en gekke gewoontes verwijderen ons (onbewust) steeds verder van de natuurlijke informatiestromen die we zo hard nodig hebben om gezond en gelukkig te zijn. Hoe strakker jij je inwendige ecosysteem, je lichaam, brein en geest, kunt aansluiten op de prikkels in je natuurlijke omgeving hoe groter de kans is dat jouw blauwdruk optimale gezondheid tot expressie brengt.

Ik ga je helpen om je weer aan te sluiten op de juiste prikkels uit je omgeving. Hierbij hebben we geen supplementen, technologie, dure tools, medicijnen of meningen van "experts" of guru's nodig. Ik ga je puur helpen aan een beter begrip van jezelf en je natuurlijke omgeving, zodat jij weer het maximale uit je blauwdruk naar boven kunt halen.

Dit is het enige succesvolle en duurzame pad richting fysiek, mentaal en spiritueel floreren.

Lars van den Nieuwenhoff - Medeoprichter IkiGuides

review rick guiding lars van den nieuwenhoff.jpg
"Lars heeft me op meerdere vlakken geholpen om beter te presteren als ondernemer. Ik heb geen brain fog meer waardoor ik me de hele dag door kan focussen, zelfs na maaltijden. Ook kan ik zonder problemen intermittent fasten. Daarnaast slaap ik beter en maak ik sprongen vooruit in de sportschool. Lars weet zoveel dat je er bijna bang van wordt haha. Thanks kerel!"

Rick Smits

High Performance Consultant

Lars_studiostoks-17.jpg

Hoe een Guiding Sessie of Traject in zijn werk gaat.

Na je aanmelding neem ik direct contact met je op voor een uitgebreide intake. Op deze manier kunnen we je grootste problemen/uitdagingen in kaart brengen.

Vervolgens plannen we een (online) meeting waarin ik een nog gedetailleerder beeld van je huidige situatie wil krijgen. Op basis hiervan gaan we de eerste doelen en actiepunten opstellen, zodat jij deze kunt gaan toepassen in je dagelijks leven.

Tijdens de online meeting kijken we of- en wanneer er eventuele vervolg meetings nodig zijn om bij te sturen, andere handvatten aan te grijpen of nieuwe uitdagingen te tackelen. Mocht dit na de eerste meeting nog niet duidelijk zijn, kunnen we hier ook altijd later nog naar kijken.

Na de meeting kun je aan de slag met de punten die we besproken hebben. Uiteraard houden we contact zodat ik op de hoogte blijf van je progressie. Ook kun je altijd bij me terecht voor tussentijdse vragen en bijsturing.

persoonlijke begeleiding lars van den ni
review persoonlijke begeleiding roel.jpg
"De begeleiding van Lars was top! Het legt alles zo eenvoudig uit en komt met praktische oplossingen. Het contact dat we hadden was ook erg fijn. Hij reageert snel, neemt écht de tijd voor je en heb super veel van hem mogen leren! Ook leuk dat we nog altijd contact hebben. Bedankt Lars!"

Roel Kersten

Regieovereigenleven.nl

1 op 1 Guiding Sessie met Lars

Als je een sessie met mij boekt of een guiding traject aangaat, dan sta je op het punt om je lichaam, brein en geest tot in detail te leren kennen. Ook gaan we werken aan een dieper begrip van je natuurlijke omgeving en de manier waarop jij je hierop aan wilt sluiten.

Als je hier echt voor wilt gaan, beginnen we dit proces met een eerste ontmoeting

Deze bestaat uit:

 • Een (online) meeting van 1 uur

  • Doorlopen intake

  • Uitdiepen persoonlijke details

  • Vaststellen problemen/uitdagingen

  • Doelen stellen

  • Bijbehorende actiepunten

 • Ruimte voor vragen en tips (ook na de sessie)

Op basis van deze eerste sessie kijken we of er behoefte is aan vervolgsessies. Na aanmelding ontvang je direct vervolg instructies en het intake formulier. Ik spreek je snel!

€250

(Uitloop van de sessie of overige diensten gaan voor €150,- per uur)

Lars_studiostoks-17.jpg
Lars_studiostoks-116.jpg

Aanmelden voor de Guiding Sessie

Laat me weten dat je een guiding sessie wilt inplannen door je naam en email in te voeren. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een sessie te plannen.

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page