top of page

WEIGHT LOSS
BLUEPRINT

Zonder uren sporten, strenge diëeten en calorieën tellen op je natuurlijke gewicht komen.

Grote kans dat je hier tegenaan blijft lopen:

Je bent op standaard advies begonnen met caloriëen tellen, dieten en sporten, maar dit levert nooit het gewenste resultaat op.

Misschien viel je tijdelijk wat af, maar ben je niet in staat om zonder honger en cravings op dit gewicht te blijven. Ook kan het zijn dat je door deze methode andere klachten kreeg, zoals hormonale schommelingen, laag libido, een kort lontje, brain fog, weinig energie of het uitblijven van je menstruatie. 

Dit zijn allemaal tekenen dat je op het verkeerde pad bent!

Overgewicht is een energietekort omdat je vetreserves niet aangesproken kunnen worden. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste signalen om je vetverbranding weer terug op gang te brengen.

Tijdens The Weight Loss BluePrint gaan we het radicaal anders doen door nu eens goed te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft. We gaan er eerst voor zorgen dat je van binnen in balans raakt voordat we gaan kijken naar uiterlijk en prestaties. Als we dit punt bereikt hebben, dan is een blijvend gezond gewicht en meer energie het natuurlijke gevolg.

 

Zonder dat we ook maar één keer op de weegschaal hoeven staan of onze calorieën hoeven tellen.

De sleutel tot een gezond energiemetabolisme is je vermogen om effectief vet te verbranden. Dit is exact wat we je gaan leren tijdens de Weight Loss BluePrint!

IMG_0876.png
review anne.jpg

Anne

De focus en helderheid die dit programma geeft is ongekend!

"Ik merk dat ik meer energie heb en lekkerder in mijn vel zit. Ook het algehele gevoel van in controle zijn over wat je eet en je eigen gezondheid geeft een positief gevoel. Tot nu toe heb ik nog geen cravings gehad. Ik merk dat ik meer energie heb en geen dips meer heb na het eten. De focus en helderheid die dit programma geeft is ongekend.

 

Ik voel me zo in charge en besef me tijdens dit programma hoe weinig ik eigenlijk wist van gezonde voeding. Dankjullie wel voor dit prachtige complete programma."

 Minder ETEN + meer BEWEGEN leiden NOOIT tot GEZOND gewichtsverlies.

Heb je overgewicht? Dan ga je je calorieën tellen en zorg dat je er minder binnenkrijgt dan je verbrandt... Klinkt goed, maar levert in praktijk nauwelijks duurzaam resultaat. Vaak zie je dat je met deze methode de eerste weken wat kilo's verliest om vervolgens keihard tot stilstand te komen omdat je jezelf letterlijk opbrandt. 

Calorieen tellen is gericht op de kwantiteit, terwijl gezondheid juist volledig gaat over kwaliteit van je voeding. 100 KCAL aan fastfood dragen totaal andere "informatie" in zich dan 100 KCAL aan natuurlijke voeding.

Juist de informatie die je via de voeding aan je lichaam geeft, bepaalt hoeveel energie je hebt, of je lekker in je vel zit, de balans in je hormoonhuishouding en daarmee uiteidenlijk... je gewicht! 

Er zit een Schat aan Energie in je Vetcellen!

Een slank iemand draagt al snel 100.000 KCAL aan brandstof met zich mee in zijn vetcellen: een goudmijn aan energie!

Vet is de meest schone en duurzame brandstof die het lichaam kan gebruiken. Helaas zorgt onze Westerse levensstijl ervoor dat onze vetcellen geblokkeerd raken, door o.a. stress, ontsteking, instabiele bloedsuiker en insuline.

Hierdoor nemen je vetcellen niet alleen toe in volume waardoor je aankomt in gewicht, maar kom je ook constant energie tekort waardoor je uiteenlopende klachten en pijntjes ervaart.

Daarom gaan we er in deze BluePrint voor zorgen dat je weer volledige toegang krijgt tot de schat aan energie in je vetcellen.

Jouw Weight Loss BluePrint Guides

Jorn Bosma

Ik worstelde met gewicht, was vaak moe, had een slechte huid en had veel humeurschommelingen. Ik had echt alles geprobeerd, maar nooit was de puzzel compleet. Ik dacht altijd: "Hoe is het toch mogelijk dat we niet in staat zijn om onszelf gezond te maken én te houden met alle kennis en technologie die we tot onze beschikking hebben?". Ik kon me hier niet bij neerleggen.

Na jarenlange studies kwam ik erachter dat mijn gezondheidsproblemen niet in mijn genen zaten of pech waren, maar dat ik hier zelf volledig controle over kon hebben.

Ik weet als geen ander hoe het is om je machteloos te voelen, nadat je voor je gevoel alles geprobeerd hebt. Dit is de reden dat ik er op gebrand was om mijn kennis te delen en een programma te ontwikkelen dat de controle over onze eigen machine terug geeft.

Deze BluePrint is een handleiding voor een optimaal functionerende lichaam en geest. Geen commerciële onzin met een dubbele agenda. Met dit programma gaan we tot in de diepste kern van jouw cellen waar alle duurzame genezing plaatsvindt. Ik ben vastberaden je daar zo goed mogelijk bij te helpen. 

Lars van den Nieuwenhoff

Tijdens mijn studiejaren in de Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde kwam ik voor het eerst in aanraking met de enorme veerkracht van menselijke gezondheid.

Waar de focus in de reguliere geneeskunde vooral ligt op het genezen van ziekten wilde ik me veel liever bezighouden met het voorkomen ervan. Inmiddels leren we al onze deelnemers dat er een nog veel grotere wereld aan mogelijkheden is, namelijk die van optimale gezondheid. 

Optimale gezondheid betekent dat je iedere dag fris wakker wordt, lekker in je vel zit en barst van de energie om de dingen te doen die jouw leven zin geven. Deze toestand kan misschien nog ver weg lijken, maar dat deze potentie ook in jou schuilt is zeker.

De weg naar optimale gezondheid begint altijd met een aantal stappen terug richting onze basis. In deze BluePrint gaan we je laten zien hoe deze stappen gezamelijk leiden naar je natuurlijke gewicht, meer energie en standaard lekker in je vel zitten. 

jorn-trial-run.png

D Weight Loss BluePrint leidt je naar:

 • meer energie voor je werk, hobbies en sociale leven

 • zonder moeite op je natuurlijke gewicht blijven

 • controle over je cravings en "lekkere trek"

 • betere concentratie en meer motivatie

 • geen afleiding door honger

 • minder schommelingen in humeur en hormonen

 • betere slaap en uitgerust wakker worden

damian.png

Damian Altenburg

Doelgroepbereikt.nl

"Dit programma is een echte eye-opener geweest. Het heeft me alle handvatten gegeven om m'n gezondheid te verbeteren! Ik dacht zelf dat ik gezond bezig was, totdat ik een totaal andere kijk kreeg op voeding, slaap, beweging en de mind. Wat het precies doet en welke invloed het heeft op hoe ik me voel, vooral mijn hersenen, energie en uiterlijk. Ik slaap beter, ben afgevallen en kan me veel beter concentreren."

De 4 Fases van de Weight Loss BluePrint

Wat je kunt verwachten van de modules:

Hoe we jou tijdens het programma guiden:

wekelijkse content kwantum blueprint.jpg

Diepgaande Content

Je ontvangt de complete methode van de Weight Loss Blueprint, boordevol diepgaande stof hoe je jouw lichaam de juiste signalen kunt geven om eindelijk jouw vetcellen te ontgrendelen en je metabolisme op te schalen.

ondersteuning kwantum blueprint.jpg

Professionele Support

Jouw startpunt is uniek. Onze prioriteit ligt bij het bieden van controle over je eigen situatie en gezondheid. Daarom kun je altijd bij ons terecht met je persoonlijke vragen.  

bruisende community kwantum blueprint.jpg

Bruisende Community

Het veranderen van je levensstijl is niet altijd makkelijk. Daarom krijg je ook toegang tot de community waar je terecht kunt om elkaar te motiveren, helpen, inspireren en om ervaringen te delen. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw resultaten sterk ten goede komt. We doen dit samen.

Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot de volgende extra's

foto-malou-vermeij.jpeg

Wauw! Dat dit niet als basis in de biologieboeken staat, is eigenlijk een schande

In deze cursus leer je niet alleen verantwoorde keuzes te maken qua voeding, je leert ook hoe het komt dat de processen op celniveau worden verstoord en hoe je deze zelf kunt herstellen voor een duurzame gezondheid! Je blijft ook na de cursus toegang houden tot het platform, zodat je alles nog eens kunt terug lezen. Lars en Jorn zijn erg toegankelijk en gemotiveerd om je helpen!

'Samen op weg naar een betere gezondheid', maar dan van binnenuit! We overleven als mensheid niet voor niets zolang, sinds de oertijd!

Malou Vermeij

Weight Loss Blueprint

Meer Energie, Effectieve Vetverbranding en Blijvend Gewichtsverlies

Leer in 4 weken hoe je jouw vetcellen ontgrendelt en je metabolisme versnelt, waardoor je niet alleen haast automatisch op je natuurlijke gewicht komt maar ook nog eens veel gezonder, energieker en fitter wordt van binnenuit. 

Bij deelname krijg je:

 • toegang tot dé complete methode voor meer energie en blijvend gewichtsverlies zonder roofbouw op je lichaam te plegen

 • professionele begeleiding

 • toegang tot de Iki Community

 • een effectief en natuurlijk Voedingsplan, Beweegplan en producten Cheat-sheet 

 • de IkiGuides-proof productenlijst

Hierdoor heb je na het programma volledige controle over je gewicht en energie! Ben je er klaar voor?

epigenetica-blueprint-product-banner.png

€147

(Betaling tot in 3 termijnen mogelijk)

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Wij geloven dusdanig in de kracht en potentie van dit programma dat we je een "niet goed geld terug" garantie aanbieden als het programma niet aan je verwachtingen voldoet. Je kunt hier tot 1 week na aanschaf gebruik van maken.

niet goed geld terug.png

Hoe je voorgangers de BluePrint hebben beleefd

afvallen nog nooit zo makkelijk gegaan_e
Blij-met-weekmenu-meer-focus_edited.jpg
cravings-weg_edited.jpg
energie-kon-niet-op_edited.jpg
lichaam-gesmolten_edited.jpg
nu-al-blij-met-programma.png
WLBP-enorme-verwerking.png
nu-bezig-met-voeding-ipv-eten.png
win-energie_edited.jpg
transformerend.png
meer-energie-minder-honger-darmen-rustig
geen -one-size-fits-all_edited.jpg
kan-het-niet-geloven_edited.jpg
next-level.png
Merk-het-aan-mijn-broeken_edited.jpg
ogen-geopend.png
nieuwe-wereld-open_edited.jpg
 • Hoe lang loopt het abonnement?
  De Iki Tribe en Iki Vrienden is maandelijks opzegbaar, maar de Iki Premium heeft een minimaal looptijd van een jaar.
 • Kan ik het ook via mijn telefoon volgen?
  Ja. Zowel de community als de online cursussen kun je volgen via onze eigen app. Dit volgt zich vanzelf, zodra u onze mails ontvangt na betaling.
 • Ik heb al een account op het oude platform, moet ik een nieuw account aanmaken?
  Ja. We kunnen dit helaas niet 1 op 1 overzetten. Als je een account hebt op de Kajabi website, dan moet je hier alsnog een nieuw account aanmaken. We gaan tzt ook de cursussen overzetten en je blijft dan gewoon toegang houden tot de gekochte cursussen.
 • Startdatum
  De allereerste start is op 1 november 2022. Als je je voor deze datum aanmeld, heb je nog geen toegang en krijg je daar bericht over. Je kunt ten alle tijden instappen en hebt ook toegang tot de informatie die is verzameld voor jouw aanmelddatum.
Lars_studiostoks-30.jpg

Ben je klaar voor meer energie en blijvend gewichtsverlies?

bottom of page