top of page

ZONNETRAINING
BLUEPRINT

In 1 seizoen: niet meer verbranden, volledig opladen en maximaal helen met zonlicht.

Lars_studiostoks-10.jpg

Wist je dat de ultieme bron van vitaliteit recht boven je hoofd hangt?

Toch is de zon een van de meest ondergewaardeerde gezondheidstools in onze westerse cultuur. Als je de media moet geloven, dan moet je zelfs enorm oppassen voor blootstelling aan zonlicht en UV-straling.

 

Maar…

 

Wat als we je vertellen dat in het brede spectrum van daglicht een medicijn ligt verscholen tegen bijna iedere veelvoorkomende ziekte? Van diabetes en overgewicht, tot schildklierproblemen, uitgeputte bijnieren, depressie en auto-immuunaandoeningen.

 

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van je inwendige pijnstillers, gelukstofjes en zowel je natuurlijk fysieke als mentale "doping".

 

En natuurlijk kan je verbranden door de zon, want het barst van de energie. Maar wat als je deze energie volledig kan absorberen. Klinkt dat niet als de ultieme drijfveer voor optimale gezondheid?

 

Zoek je jouw genezing en/of vitaliteit nog in een pil, een dieet of apparaat...?

 

Stop met zoeken, want de enige tool die je nodig hebt voor het ervaren van bruisende levensenergie bungelt iedere dag recht boven je hoofd.

 

In de Zonnetraining BluePrint gaan we je in detail leren hoe je volledig natuurlijk én effectief intapt op deze oneindige bron van energie.

 

Ben je klaar voor dit life-changing avontuur?

Zonnetrainers die je voor gingen:

ZTBP 10.jpg
ZTBP 5.jpg
ZTBP 1.jpg
ZTBP 2.jpg
ZTBP 15.jpg
ZTBP 6.jpg
ZTBP 7.jpg
stappen met PCOS.jpg

“Maar, is zonlicht niet schadelijk?

We begrijpen dat je het misschien nog wat spannend vindt om je over te geven aan zonbloostelling. Veel media, maar ook de cosmetische- en schoonheidsindustrie zeggen namelijk wel eens dat de zon dé oorzaak is voor pigmentvlekken, huidveroudering en andere vormen van huidschade.

De kracht van de zon ontkennen we niet! Maar, het is niet terecht om de gevolgen van onze onnatuurlijke moderne leefstijl op zonblootstelling af te schuiven.

 

Schadelijkheid van de zon zit hem hoogstens in de manier waarop we met de zon omgaan. Het hele jaar binnen zitten om vervolgens 3 weken te "bakken" aan de Spaanse kust valt niet bepaald onder natuurlijke en verantwoordelijke zonblootstelling.

Daarnaast hebben we het weinig over de negatieve gezondheidseffecten van het mijden van de zon!

Het natuurlijke spectrum van de zon bevat bakken met energie en informatie die je systeem juist nodig heeft om gezondheid tot expressie te brengen. Wat denk je dat de impact op je gezondheid is wanneer je deze input mist door de zon uit angst te mijden?

Daarom gaan we je in deze BluePrint exact laten zien hoe je de zon kunt omarmen om de voordelen optimaal te ervaren zonder dat je verhoogd risico loopt op blijvende schade of ziekten.

Op deze manier kan je dit seizoen nog profiteren van het beste van beide werelden!

Zonlicht = Energie + Informatie

Iedereen begrijpt dat wanneer je een doek over je tomatenplant legt dat deze binnen de kortste keren dood gaat door gebrek aan lichtenergie en informatie (laat staan dat je lekkere tomaten krijgt).

Wat we compleet over het hoofd zien, is dat de mens lichtenergie en informatie op exact dezelfde manier nodig heeft om te kunnen floreren. In plaats van een doek, draag je kleren, een (zonne)bril (of lenzen), SPF Make-up, Zonnebrandcreme of kom je überhaupt nauwelijks buiten!

 

Net zoals de tomatenplant zal je op deze manier nooit je mooiste vruchten dragen...

CONCLUSIE:

Je bent daadwerkelijk een "lichtwezen"

Iedereen kan deze voordelen van zonlicht ervaren! Het is een kwestie van je persoonlijke context nauwkeurig aansluiten op je lichtbehoefte. Dat is het proces van ongekende waarde waar we je in deze BluePrint in 4 weken mee gaan helpen.​

Laat vooral de resultaten spreken:

Zonnetraining werkt enorm goed bij pigmentvlekken, hyperpigmentatie en melasma.

ZTBP fotoreview 2.jpg

Ook veel onstekingsgerelateerde huidaandoeningen zoals Acné, Psoriasis, Rosacea en andere huidproblemen zijn enorm gebaat bij goed uitgevoerde Zonnetraining.

Voor

ZTBP fotoreview 1.2.png

Na

ZTBP Foto review 1.jpg

De Zon als Ultieme Bron van GeZONdheid

De Zonnetraining Methode is gebasseerd op de oeroude relatie die we als Homo sapiens altijd al met de zon hebben gehad. Toch ziet ons moderne leven er zo anders uit dat we het beste van beide werelden moeten zien te omarmen.

Oude volkeren zoals de Maya's, Egyptenaren en Azteken vereerden de zon al als hun oppergod. Nog niet lang geleden werd er volop gebruik gemaakt van lichttherapie en "heliotherapie" (= zonnetherapie). 

Je hoeft maar naar de explosie van Red Light Therapy, Mood-lights, Daglichtlampen, Infrarood Sauna's en andere vormen van lichttherapie te kijken om te zien dat we de kracht van licht aan het herontdekken zijn. 

Het mooie is dat de meest effectieve, helende en optimaliserende bron van lichttherapy 365 dagen per jaar boven je hoofd hangt! Je hoeft alleen maar te leren hoe je jouw systeem doelgericht aansluit op deze bron.

 

Zie de BluePrint dus als dé gids die je helpt om op een veilige manier je weg terug te vinden naar de enorm waardevolle relatie met daglicht en de zon. 

Inhoud van deze BluePrint

Het online (maar tevens uitprintbare) programma bestaat uit de volgende onderdelen.

Bereid je voor op maximale lichtwinst!

Je staat op het punt om de voor velen nog onbekende kracht van de zon te ontgrendelen. 

Er is geen enkel natuurlijk element dat zoveel potentie heeft om ziekte te voorkomen en optimale gezondheid te drijven. 

Daarom gaan we je in deze BluePrint in slechts 4 weken leren hoe je jezelf aansluit op deze bron van energie, zonder dat je verhoogd risico loopt op verbranding, huidveroudering of ziekten zoals kanker. 

Sterker nog, Zonnetraining zal je hiertegen beschermen én daarbovenop jouw onuitputbare bron zijn van fysieke energie, mentale energie en levensenergie.

Dus, ben je klaar om ongekende kracht van de zon te omarmen?

NU TIJDELIJKE HOGE PRE-SUMMER KORTING!

De Zonnetraining BluePrint 2.0.png

€97,-

47 EURO

Nog meer ervaringen van voorgaande Zonnetrainers:

ZTBP 3.jpg
ZTBP 11.jpg
ZTBP 10.jpg
ZTBP 5.jpg
ZTBP 1.jpg
ZTBP 2.jpg
ZTBP 15.jpg
ZTBP 8_edited.jpg
ZTBP 9.jpg
ZTBP 4.jpg
ZTBP 7.jpg
ZTBP 6.jpg
stappen met PCOS.jpg
 • Hoe lang loopt het abonnement?
  De Iki Tribe en Iki Vrienden is maandelijks opzegbaar, maar de Iki Premium heeft een minimaal looptijd van een jaar.
 • Kan ik het ook via mijn telefoon volgen?
  Ja. Zowel de community als de online cursussen kun je volgen via onze eigen app. Dit volgt zich vanzelf, zodra u onze mails ontvangt na betaling.
 • Ik heb al een account op het oude platform, moet ik een nieuw account aanmaken?
  Ja. We kunnen dit helaas niet 1 op 1 overzetten. Als je een account hebt op de Kajabi website, dan moet je hier alsnog een nieuw account aanmaken. We gaan tzt ook de cursussen overzetten en je blijft dan gewoon toegang houden tot de gekochte cursussen.
 • Startdatum
  De allereerste start is op 1 november 2022. Als je je voor deze datum aanmeld, heb je nog geen toegang en krijg je daar bericht over. Je kunt ten alle tijden instappen en hebt ook toegang tot de informatie die is verzameld voor jouw aanmelddatum.
bottom of page