BluePrint Downloaden

De Zonnetraining BluePrint

Minimale zorgen en maximale lichtwinst bij het zonnen

Downloaden

Goed dat je er bent! Je staat op het punt om eindelijk échte antwoorden te vinden op de controversiële vraagstukken rondom blootstelling aan zonlicht.

Waarschijnlijk heb je met de paplepel ingegoten gekregen dat je moet oppassen voor de zon.

  • Altijd smeren als de zon schijnt
  • Beschermende kleding dragen
  • Doe een zonnebril met UV-blocker op

En zo heb je er nog wel een paar...

In deze BluePrint ga ik je haarfijn uitleggen waarom er niets gevaarlijk of slecht is aan de zonlicht, hoogstens met de manier waarop wij momenteel omgaan met de zon.

De Zonnetraining BluePrint herinnert je aan het feit dat de zon en blootstelling aan haar breed spectrum van licht diep in onze menselijke blauwdruk verweven zit.

Zonder de zon waren we nergens. Zonder de zon was er überhaupt geen leven op aarde..

Sterker nog, als je weer op een natuurlijke manier met de zon om leert gaan, is hij je goedkoopste medicijn en belangrijkste opstap richting optimale gezondheid. Ik wens je heel veel plezier!

Download de BluePrint GRATIS

 

De Zonnetraining BluePrint is een document waar letterlijk al mijn theoretische en praktische kennis rondom de zon en blootstelling aan zonlicht in verwerkt zit.

Toch heb ik er voor gekozen om de BluePrint gratis aan te bieden. Ik vind het oprecht belangrijk dat deze natuurlijke kijk op de zon een zo groot mogelijk publiek bereikt en daarom zou het zonde zijn als geld daarin een beperkende factor is.

Wat mij betreft heeft iedereen recht op een gezonde relatie met de zon!

Wil je me toch supporten, dan kan dat altijd via een vrijwillige donatie. De opbrengst hiervan zal momenteel naar onze aanstaande Ikiguides Campertour gaan, waarbij we gave gratis content gaan opnemen.

Door te doneren draag je dus actief bij aan het verspreiden van deze content, waarvoor dank!🙏🏼

Naar de Download

Zonnetraining BluePrint Downloaden

Laat je naam en email even achter dan sturen we de BluePrint rechtstreeks naar je mailbox.