top of page

Maak kennis met Noa

De zoektocht naar werken aan een optimale gezondheid begon voor mij eerst bij het mentale stuk. Naast de fulltime baan die ik had als Teamlead van een klantenservice team en mijn leuke sociale leven, merkte ik dat ik vooral veel naar feestjes ging om zo min mogelijk interne conflicten te hoeven aankijken. Dit heeft zich uiteindelijk geuit in jaren lang struggelen met paniekaanvallen.Toen ik hier mee aan de slag ging ontdekte ik dat toen ik beter voor mijn lichaam ging zorgen, het mentaal ook beter ging. Gezondheid betekent voor mij dan ook zo veel meer dan enkel niet ziek worden. Het gevoel van sterk zijn, zowel fysiek als mentaal is voor mij de reden om mijzelf te blijven uitdagen op beide vlakken te blijven groeien.


Een van mijn grootste dromen kwam uit toen ik moeder werd van mijn dochter, dit heeft mij zoveel inzicht gegeven in wat ik wil bereiken in het leven. Ik heb geen zin meer om de hele dag binnen te zitten, ongezond te eten en mijzelf in het weekend te verdoven. Ik wil de beste versie van mijzelf worden, bewegen, genieten en ontdekken wat dit leven hier op aarde allemaal te bieden heeft.


Het vuurtje in mij brandt en ik kan niet wachten jullie hier in mee te nemen.

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page