top of page

Maak kennis met Shaquillah

"Mijn eerste aanraking met bewust gezonde keuzes maken was – grappig genoeg – met het doel om mooiere krullen te krijgen. Ik leerde dat toxische stoffen van buitenaf invloed hadden op het uiterlijk van mijn krullen, maar besefte nog niet dat dit ook invloed had op mijn fysieke gezondheid.


Na veel worstelingen met mijn mentale gezondheid ontdekte ik wél dat mijn keuzes omtrent mijn leefstijl een belangrijke rol speelde bij hoe ik mij voelde. Hier begon mijn zoektocht naar een gezond, gifvrij en gebalanceerd leven – wat uiteindelijk eindigde in een nog oneindige ontdekkingsreis. Tijdens deze reis kwam ik erachter dat ik een passie had voor het ondersteunen van de ander: zowel op mentaal als fysiek gebied. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat deze twee gebieden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


Via IkiGuides hoop ik bij te dragen aan jouw eigen ontdekkingsreis en deze zo leuk mogelijk te maken!"


95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page