top of page

Welkomst Bericht

Bijgewerkt op: 2 nov. 2022

Ik denk dat ik ook namens Lars mag spreken en zeggen... welkom en heel erg bedankt voor jullie vertrouwen om dit platform waar te maken.

Vele jaren geleden ontstond bij mij een grote passie voor het ontdekken van mezelf, mijn lichaam, mijn brein, mijn gezondheid, voeding en het doen van dingen waar anderen van zeiden: 'zou je dat nou wel doen? Is toch niet normaal?'
Totaal onverwachts, kreeg ik zoveel weerstand uit mijn directe omgeving. In plaats van een natuurlijke interesse of nieuwsgierigheid in wat ik aan het doen was of waarom... kreeg ik veel kritiek, veroordeling, sabotage en negatieve opmerkingen.

Toen zei ik tegen mijn ouders: 'wacht maar, ik ga zelf wel een platform creëren.. waar ik mensen kan samenbrengen die ook dezelfde interesse delen of 'abnormaal' zijn.

Dit platform werd eerst Instagram.. en poeehh ik was toch niet zo gek. Er bleken zoveeeel meer mensen te zijn die deze passie met mij deelden.

Instagram komt met zijn beperkingen. Zo moet je daar met korte bulletpoints en weinig context werken om zo snel mogelijk aandacht te trekken, omdat binnen een splitsecond wordt besloten of ze je content wel of niet lezen. Deze onderwerpen verdienen bij uitstek meer context en diepgang. Daarnaast bepaalt het algoritme steeds meer hoe en wat je post... en je daardoor voor Instagram werkt en niet jezelf en je community.

Daarom ben ik oprecht heel blij mee met deze nieuwe start op ons nieuwe platform. Hier kunnen we samen bouwen aan een super waardevolle database aan kennis, ervaringen, connecties en transformaties voor het leven.


We gaan full time aan de slag om hier zoveel mogelijk waardevolle content te produceren door middel van columns, artikelen, onderzoeken, challenges, podcasts, events en gaan we veel externe experts inschakelen om hier hun kennis te delen via webinars.


Ook namens Lars, nogmaals dank voor jullie vertrouwen ennn we spreken elkaar snel! Groetjes, Jorn

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page